Arcszobrászat

Arcfiatalítás

Amikor hyaluronsavas feltöltésről beszélünk, a leggyakrabbban a ráncfeltöltés, vagy az ajakfeltöltés jut az emberek eszébe.

Pedig az arcesztétikai kezeléskor  a szövetekbe fecskendezett  volumenpótló feltöltőanyag ma már renndkívüli lehetőségeket rejt magában.

Megfelelő arcdiagnosztika, kiváló minőségű anyagok, megfelelő technika segítségével valódi arcszobrászatra van lehetségünk.

Arcszobrászat hyaluronsavval

Az alábbi kezelésünket megelőzően, tisztázva az okokat, ami az arc akkori állapotának kialakulásához vezetett, egy kombinált kezelés mellett döntöttünk, hogy visszaállítsuk az arc és ajak fiatalosságát, és a kialkult álelváltozást korrigáljuk.

szöveti lazaság javítására HIFU kezelést választottunk, de nem az arc teljes területén, hanem csupán részlegesen. 

Ezt követően a kialakult volumenhiányokat pótoltuk, ami nem a ráncok feltöltését jelentette, hanem az arc megfelelő területeinek felemelését, ezáltal simultak a ráncok, az arc visszanyerte fiatalosságát. 

Külön hangsúlyt fektettünk az ál és szájszél közötti területre, ahol egy jelentős hiányt kellett pótolnunk, így lágyítva az arcot.

Emellett az elvékonyodott, beesett ajak fiatalítását végeztük el.

A kezelés eredménye 

Arcszobraszat fotozas

(Foto, smink: Studio 2.0, Priskin Fabinyi Annamária ) 

A kezelés 

 Az alábbi  képek a kezelés előtt és után készültek, a HIFU kezelés hatására az elkövetkezendő hónapokban további „fiatalodás” várható.

Arcszobraszat hyaluronsavval porta bella vita
Arcszobraszat 3 porta bella vita

A képen látható, hogy hyaluronsvas volumenpótlással a nagyobb szöveti hiányok is természetes hatásúan pótolhatók,  az áll korrekciója, az ajkak kiemelése is megoldható.

Arcszobraszat 4 porta bella vita

Köszönjük a hozzájárulást, hogy bemutathattuk a fotókat!

Nézzen meg még több eredményképet: hyaluronsavas arcfeltöltés előtte-utána képek

Bízunk benne, hogy így láthatóvá tehetjük, hogy  ezek a kezelések nem változtatják meg az arc karakteretét, hatásuk természetes,  finom, diszkrét és mégis rendkívül látványos. 

Mindenkinek sikeres, örömteli szépülést kívánok! 

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre