Az én szerencsét hozó modellkezelésem

Img 1313 cmscrop

Az én történetem valamikor a nyár elején kezdődött. Jelentkeztem a Porta Bella Vitában egy modellkezelésre. Szerencsés voltam, és sikerült bekerülnöm a programba.  Innentől kezdve elindult valami különleges dolog velem! Különféle érzések kavarogtak bennem. Ezer kérdés fogalmazódott meg. A konzultáció alkalmával léptem be először a Porta Bella Vita ajtaján. A kedves és szeretetteljes fogadtatás, a hely eleganciája rögtön lenyűgözött és rabul ejtett. A doktornővel alaposan átbeszéltük, hogy mi vár rám, részletesen elmagyarázta a beavatkozás menetét. Teljesen egy hullámhosszon voltunk, és ez nekem nagyon fontos volt. Majd eljött a megbeszélt és várva várt időpont, a kezelés napja. Úgy gondolom, hogy egy egészséges izgalommal érkeztem meg aznap. A kedves fogadtatás rögtön oldotta a bennem lévő feszültséget. Ekkor már egy különleges érzés kerített hatalmába, szinte otthon éreztem magamat. Tudtam, hogy a legjobb helyen és a legjobb kezekben vagyok. Korábban soha nem volt még orvosesztétikai beavatkozásom, így a leplezetlen kíváncsiság, az újdonság varázsa, és a remény a régóta elégedetlen külsőm korrigálására egyszeriben megnyugtatott. A folyamat elindult, s mindez velem történik, a főszereplő én vagyok!

Sajnálatos módon 2012-ben diagnosztizáltak nálam egy autoimmun pajzsmirigy alulműködést. Az egész szervrendszeremre hatással volt, mire gyógyszeres kezelés mellett sikerült beállítani az értékeket. Sajnos a kötőszöveteim a betegség miatt teljesen megváltoztak. Lazává váltak, megereszkedtek, folyamatosan ki volt száradva a bőröm. Próbáltam ellene megtenni mindent, de az arcomon sajnos nem sikerült eredményt, javulást elérni. A korom előrehaladtával, némi súlyingadozás és a betegség elég volt, hogy hirtelen olyan mértékű változás álljon be, mintha több évet öregedtem volna irreálisan rövid idő alatt.

A beavatkozás tehát igencsak indokolt volt. Az arcom mindkét oldalára 6-6 Cog szál lett behúzva, így az arcom alsó harmadának az emelése lett elvégezve ezzel a beavatkozással. Később a járomív kiemelése következett további hyaluronsavas töltéssel. Így egy vékonyabb, kontúrosabb arc nézett szembe velem. A szám is kapott egy hyaluronsavas volumenizálást, hiszen eléggé volumenvesztett volt. A kezelésem részleteiről itt olvashat.

A kezelés végig nagyon jó hangulatban telt, a doktornő profizmusa mindvégig teljes bizalommal töltött el a végeredmény elérése érdekében. Apró kis tűszúrásokon és az érdekes, vagy talán nem szokványos érzésen kívül semmit sem éreztem. Fájdalmat semmi esetre sem. Az eredmény azonnal látható volt, ami olyan mértékű boldogsággal töltött el, hogy az amúgy nem túl nagy önbizalmamat azonnal erősítette. Hosszú idő után ismét úgy éreztem, hogy szívesen nézek a tükörbe. Ami számomra nagyon fontos volt, hogy a jó ízlés határain belül maradjunk és ne legyek felismerhetetlen, hanem kizárólag a régi állapot legyen visszaállítva. Sikerült! Csak pozitív visszajelzéseket kaptam, mind a családom, mind a környezetemben lévő emberektől, és ez abszolút visszaigazolás volt, hogy jól döntöttem mikor jelentkeztem a kezelésre.

A szerencsés modellkezelésem története egyszer itt lezárult, de valami más elkezdődött.

Hogy miről is van szó? Ahogy történetem elején említettem, engem a Porta Bella Vita hangulata rabul ejtett. Ezután, ahogy megismertem és tapasztaltam magamon az itt lévő profizmust, mondhatni a hely megszállottja lettem. Mindig szívesen érkeztem ide, és szerettem volna minél több időt eltölteni. Mint a mesében, egy olyan lehetőséget és bizalmat szavazott nekem a Porta Team, hogy recepciós munkatársként a csapat tagjává válhattam. Minden tudásommal azon leszek, hogy ennek a gesztusnak, méltóan tegyek eleget.  Rendkívüli büszkeséggel tölt el, hogy már én is itt dolgozom. Úgy érzem, hogy kellően hitelesen tudom képviselni a céget, mint a Porta Bella Vita „háziasszonya.”

Kövessen minket az Instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

Instagram logo 5

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre