Porta Bella Vita logo

Az idő múlásával az idő ellen

Emlek cmscrop

Amikor az ember visszatekint

A ballagás és diplomaosztók időszakában – személyes tapasztalatból tudom – hogy mi nők hajlamosak vagyunk kicsit visszatekinteni a múltba.

Elővéve a régi fényképeket, nosztalgikus hangulatban nézzük időközben felcseperedett gyermekünk bájos gyermek arcát, régmúlt nyaralások emlékén időzünk. Ilyenkor gyakran megfogalmazódik, „Elment az idő, megöregedtünk.”


A mai orvosesztétikai innovatív kezeléseknek hála, ebbe nem kell, és nem is szabad beletörődnünk, mert a kor nemesít, de ez nem jelenti azt, hogy elfogadjuk ennek arcunkon látható nyomait.

A Porta Bella Vita Orvosesztétikai Központban számos olyan kezelés között válogathat, ahol akár az idei nyaraláson készült képekről, is ugyanaz a fiatalos arc tekint vissza, mint az elmúlt nyarak képeiről.

A szükséges kezelést/kezeléseket mindig személyre szabottan állítjuk össze az Ön igényeire szabva. Ezek a kezelések, melyek esetében gyakran kombinációban gondolkodunk, segítik elő, egyrészt az öregedési folyamatok késleltetését, másrészt a már kialakult problémák leghatékonyabb megoldását.

Gondolunk most ebben az esetben -csak a teljességi igénye nélkül – :

  • a már azonnali eredményt adó hyaluronsavas feltöltésre mely az arc fiatalítására az elveszett volumen pótlására nyújt megoldást,  
Img 3324
  • vagy akár a megereszkedett arc /állív kontúrjának javítására szolgáló COG szálas kezelésre.
Img 3323
  • A tavaszi és nyári viseletek nem kedveznek a dekoltázs, nyak, vagy akár az arc felszínes ráncainak elfedésésének sem, melyre látványos és szintén „ebédidős” beavatakozásnak tartott Juvederm Volite és Skinbooster kezelés jelent megoldást.
Img 3326
Img 3327
  • Persze nem szabad megfeledkezni, a kifejezetten jelentős alkalmak előtt nagyon kedvelt igazi Vörösszőnyeg kezeléseinről sem, gondolunk itt a Kleanthous Skinjection, vagy az Image Skincare O2 Lift luxus kezelésére.
Img 3325
Img 3321

Természetesen a fenti példákon felül is széles körű Orvosesztétikai és Medicalkozmetikai kezeléseinkkel várjuk Önöket szeretettel!

Kezeléseink rendszeres bemutatásáért kövessen minket az instagramon:

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagramunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

Instagram logo 5

Minden kedves jelenlegi és új vendégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre