Porta Bella Vita logo

Az örökifjú showman

31689169 10211626863093434 6150459980383256576 o cmscrop

Bencze Attila és a Porta Bella Vita esete

A férfi olyan, mint a jó bor… tartja a mondás, hiszen egy férfi az évek múlásával, sármosabbá válik.

Valamiért, azonban sokan nehezen fogadják el az idő múlását és azt a bizonyos jelenséget, amit úgy hívnak, öregedés. Bencze Attila, nem így gondolja, főleg, amióta a Porta Bella Vita csapatához tartozik.

Kep1 1

Ő nem fél attól, hogy csókólomot köszönnek neki az utcán, vagy ha belép bárhova, hiszen saját magát egy kortalan férfinak tartja, csak úgy, mint mások.  Nem csak lélekben, külsőleg is megtesz mindent azért, hogy ez így is maradhasson. Így történt az is, hogy Attila a Porta Bella Vita kezelései mellett döntött, mely tovább fiatalon tarthatja megjelenését. Számára, azért is nagyon fontos ez, mert közel 20 éve vezeti műsorait a tv-ben (Bencze Show, BencZenészek, Bencze Házhoz Megy…), és gyakran vezet műsorokat különböző rendezvényeken is, ahol szintén szem előtt van. Attila, mindig büszke rá, mikor megdicsérik, hogy milyen fiatalos és jobban néz ki, mint 15 évvel ezelőtt.

És tényleg jobban néz ki. Hála azoknak a kezeléseknek, melyet Dr. Fercsik-Tóth Beatrix végzett rajta.

Bencze attila bea

Azért is különlegesen jó élmények ezek a találkozások számára, mivel itt nem kell félnie különféle vágásoktól és mindenféle nehezen gyógyuló beavatkozásoktól, amitől egyébként a férfiak a leginkább tartanak. 

Attilának az arcán végzett kezelések után, egyből látványos eredményeket értek el. Kevesebb ránc, feszesebb bőr, mindezt úgy, hogy nem változott meg az arcának karaktere. Mivel élete nagy részét zenészek és művész emberek között tölti, illetve, van egy kicsi lánya, esszenciálisnak tartja, hogy továbbra is látogassa a Porta Bella Vitát.

Bence attita

Tudja, hogy szakmájukban elismertek és elképesztő innovatívak, emiatt teljes biztonsággal próbálhat ki különböző technikákat és eljárásokat.

Nyugodt szívvel és bizalommal ajánlja minden férfitársának, és persze a hölgyeknek is a Porta Bella Vitát, akik tovább szeretnének fiatalok maradni.

Én pedig, a párjaként, ha egyet kérhetnék, attól a bizonyos aranyhaltól, amit ő folyton emleget, akkor az az lenne, hogy közel 60 évesen én is nézzek ilyen jól ki, mint ő.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre