Porta Bella Vita logo

Bőrfiatalítás, bőrmegújítás

Medical kozmetika cmscrop 1

A kozmetika

Régészeti kutatások bizonyították, hogy a szépségápolás egyidős az emberiség történetével. A kozmetika, mint szépségápolás több ezer éves múltra tekint vissza. 3000 éves papirusztekercseken már konkrét leírások találhatók különböző szépítőszerekről.

A szépségápolás, a szépség-, egészségmegőrzés fejlődése folyamatosan nyomon követhető. Jelenleg naponta jelennek meg új kozmetikai termékek, innovatív eljárások, melyek a mind komplexebb, bővülő igényeket igyekszenek kielégíteni.

A napjainkban forgalomban lévő készítmények, berendezések hatékonysága szinte minden ezzel kapcsolatos igényt kielégít.

A kozmetikák egyre hatékonyabban kísérlik meg felvenni a versenyt a megnövekedett igényekkel, a dinamikusan fejlődő szépségipar világában. Ritka az olyan kozmetikus ebben az iparágban, akinek szolgáltatási között ne találnánk valamely bőrfiatalító kezelést. A jelenlegi innovatív kezelésekhez szükséges infrastruktúra kiépítése, az azokkal kapcsolatos tudás képzéseken való elsajátítása azonban jelentős anyagi forrásokat igényel.

Medicalkozmetika

Központunk Medicalkozmetikája professzionális szolgáltatásai  a klasszikus kozmetika és orvosi kezelések közötti területet ölelik fel. Számos innovatív eljárást alkalmazunk, akár gépi, akár hatóanyagos, akár kombinált kezelések közül.

A Medicalkozmetikai kezeléseinkhez használt gépparkkal minden igényt kielégítő, orvosi háttérrel rendelkező, a legújabb technológiák szerinti orvos szakmai szempontok szerint kiválasztott, jelenleg ismert leghatékonyabb eljárások végezhetők, melyeket a szintén körültekintően kiválasztott professzionális termékekkel kombinálva a kívánt hatást biztosan, és biztonságosan elérjük.

A kezeléseket egészségügyi és kozmetikai végzettségű kollegánk végzi orvosi háttérrel.

Kinek ajánljuk?

A Medicalkozmetikai szolgáltatásainkat azoknak ajánljuk, akinek igénye van arra,

  • hogy a szépségipar innovatív kezeléseit igénybe véve az idővel megjelenő bőrproblémákat hatékonyan kezeljék, olyan eljárásokkal, amik az orvosesztétikai szolgáltatásokat leginkább megközelítik, 
  • illetve azoknak, akik tudatosan választják a medicalkozmetikai kezeléseket, azt befektetésként, előtakarékosságként értékelik a látható öregedési folyamatok késleltesére.

Így a medicalkozmetikai kezelésekkel akár kitolhatjuk az időt, amikor már  orvosi eljárásokat érdemes igénybe venni a megfelelő erdmény elérése érdekében.

A Medicalkozmetika eredményességének háttérét az Orvosesztétikai Központban több éve végzett kezelések utáni tapasztalat és tudás, professzinális gépek és kezelések  biztosítják.

Medicalkozmetikai kezeléseinkről itt olvashat:

Medicalkozmetikai kezelesek

Bízom benne, hogy hamarosan Önt is elégedett vendégeink között üdvözölhetjük!

Addig is minden kedves jelenlegi és leendő vendégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre