Bőrmegújítás

Fénykárosodott bőr kezelés

A Photoaging egy alattomosan bekövetkező folyamat, amely kortól, nemtől , genetikai adottságoktól függetlenül a bőr fénykárosodás miatti öregedését okozza. sajnos már sokszor nagyon fiatalon is.

Nem csak az esztétikailag zavaró pigmentfoltok kialakulásáért, sötétedéséért felelős a kóros sugárzás, de a bőr petyhüdtté válását és ráncosodását is okozhatja, a meglévő problémát tovább rontja.


Megelőzésére nagy jelentősége van a megfelelő fényvédelemnek.

Védekezzünk a káros sugarak ellen ( fontos, hogy megbízható fényvédőfaktoros terméket válasszunk! )

BŐRMEGÚJÍTÁS, NAPFÉNYKÁROSODOTT BŐR KEZELÉSE

A fénykárosodott bőr megújítását, a kialkult esztétikai hibák megszűntetését több módszerrel is segíthetjük. A bőr állapotának, a probléma súlyosságának megfelelően érdemes kiválasztani a megfelelő kezelést az optimális eredmény elérése érdekében.

A kezelések alapvetően a felszíni károsodások (foltok) megszűntetésére, a bőr rugalmaságának, feszességének helyreállítására irányulnak.

A felszínen megjelenő pigmentelváltozások kezelése kémia úton világosító készítmények és kezelések alkalmazásával is lehetséges. Nagyon szép, látványos eredmények érhetőek el az általunk nagyon kedvelt IMAGE professzionális készítményekkel és kezelésekkel, amelyek központunkban és kozmetikai partnerünknél is elérhetőek.

A felszíni elváltozások a bőr felszínének eltávolításával is  megoldhatjuk. 

Orvosi kezelés ezek közül a FRAKCIONÁLT LÉZERES BŐRMEGÚJÍTÁS és a kémiai TCA mélyhámlasztás, amelyek látványosan orvosolják a problémát, jelentősebb elváltozások megszűntetésére is alkalmasak. Emellett ezek a kezelések nem csupán a felszínes réteg eltávolítását végzik, de a bőr feszesebbé, fiatalosabb textúrjának kialakulását is segítik.

Bőrmegújítás

Mindenkinek sikeres, örömteli szépülést kívánok! 

dr Fercsik-Tóth Beatrix

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre