Botox kezelés eredményképekkel

Img 2259 cmscrop

Botox kezelés – Tényleg kell ez nekem?

 

 Igen, TÉNYLEG KELL EZ NEKEM!!! 🙂

Ez is megvolt. Átestem a tűzkeresztségen, és életem első homlok ránctalanító beavatkozásán botox kezeléssel.

Be kell valljam, volt félelem, persze. Elképesztően sok sztereotípia létezik erről a beavatkozásról, és még ha saját szememmel láttam is már temérdek ilyen beavatkozást, és annak eredményét, mégis tartottam a médiában látott mimikátlan, „babaarcoktól”. Most már én is tudom, hogy ami botoxot látunk az nem jó. A jó botox kezelés megtörténte ugyanis nem látható. 

Hogy történik a botox kezelés?

botox kezelés során vékony injekciós tűvel, szinte fájdalommentesen jut a ráncok képződéséért felelős izmokba a kis mennyiségű hatóanyag, amely célzottan, csupán helyileg fejti ki hatását.

Rendkívül nagy jelentősége van, hogy melyik izmot és milyen mértékben blokkoljuk. Tehát, ahogy írtam, hatalmas tévhit, hogy a botox kezelés hatására az arc mimikátlanná, kifejezéstelenné válik. A helyes kezelés természetes , fiatalos külsőt eredményez. 

Mikortól látható, és meddig hatásos a botox kezelés?

Img 4066

A Botulinum toxin  blokkolja az ingerület átvitelt az izmokra, de csak időlegesen.

A kezelést követően néhány nap múlva tapasztaltam a ráncok kisimulását, de a hatás csak 10-14 nap múlva teljesedett ki. A homlok ráncaim elsimultak.

Ezt a kezelést egyébként a homlok területén kívül, a szemöldök közötti mérgesráncok (glabella), és a szem melletti nevetőráncok (szarkaláb) ránctalanítására használjuk elsősorban. 

Nekem nagy kedvencem lett ez a kezelés…. Méghogy „a gyémánt a nő legjobb barátja”…. Biztos vagyok benne, ha Marilyn Monroe élne, ma már máshogy fogalmazta volna meg elhíresült mondatát. 🙂

Befunky collage 7 720x415 1

 

 

Kövessen minket az Instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

Instagram logo 5

Minden kedves jelenlegi és leendő vendégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján! 

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre