Porta Bella Vita logo

Christmas party 2017

Unnamed a55b cmscrop

Karácsonyi varázslat

Szombaton kellemes álmom volt. Köszönhető ez a fantasztikus pénteki élménynek. Azt már megszoktam, hogy a Porta Bella Vitában nap, mint nap csodákat látok, de ez most más volt.

Karácsonyi party, csupa szépséggel, körítve, fűszerezve. Az izgatott vendégváró készülődésnek hamar meglett az eredménye. Rövid idő alatt átalakult az Orvosesztétikai Központ egy állófogadás helyszínévé, valamint Vermes Tímea kreációit felvonultató kifutóvá.

Unnamed 23
Unnamed 3 2

Doktornő megható beszédét követően Baranya Megye szépei átszellemülten, mély átérzéssel mutatták be a VERMESSTYLE ruhákat. A művésznő angyalokat megidéző lélekemelő hangjával segített a különleges hangulat átélésében valamennyiünknek.

Kedves vendégeink, így egyszerre két művészeti ág gyümölcsét is évezhették, amire később a borkóstoló, és különleges gasztronómiai örömök tették fel a koronát.

A meghívottak, nemcsak testi, lelki élményekkel lettek gazdagabbak, hanem kedvezményes kezelésekre feljogosító kedvezménykártyákkal, és ajándékutalványokkal is, ezúton megköszönve bizalmukat, és megerősítve a jövőbeni tartós kapcsolatba vetett hitet.

Unnamed 1 1

A kiváló hangulatot elnézve biztosra veszem, az est valamennyi résztvevője egyetért velem érdemes volt a meghívásnak eleget tenni, és remélem élnek, éltek a lehetőséggel, hamarosan találkozunk, hiszen a mottó:”Öregedj Később” ugyanaz, most kitűnő alkalom arra, hogy az ünnepek alatt Ti ragyogjatok a legszebben, családotok, párotok, (és nem utolsósorban saját magatok) legnagyobb örömére.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre