Cog szálas lifting eredmények

Athread lift cog szallal porta bella vita cmscrop

A COG szálas kezelés csak egy gyűjtőfogalom

A fogazott, COG szálas kezeléseket a hyaluronsavas feltöltésekhez hasonlóan sem kezelhetjük egységesen. 

Ugyanolyan gyűjtőfogalom, mint a hyaluronsavas feltöltés. Az már jól ismert, hogy más típusú hyaluronsavval töltjük az ajkat , mint például a járomívet, de egy ajaktöltésnél ugyanazzal az anyaggal is nagyon sokféle eredményt érhetünk el különböző technikákat használva, a variációs lehetőség egy ajaktöltésnél is szinte végtelen.

Amikor COG szálas kezelésről beszélünk, akkor is hasonlóan kell gondolkoznunk.

A COG szálak egyetlen biztos azonossága, hogy fogazott (nem sima) szálak. Ezen kívül viszont számtalan tulajdonságukban különböznek (felszívódó vagy nem, mi az anyagösszetétele,  milyen a vastagsága, milyenek a fogazatai stb.), és ezek a tulajdonságok nagy mértékben meghatározzák, hogy milyen probléma kezelésére optimálisak. Nyilvánvaló, hogy egy nehezebb szövetet egy erősebb fogazatú, vastagabb szál tart meg jobban, míg a vékonyabb szövetekkel óvatosabban kell bánni, hogy ne „gyűrődjön”, ne üssön át a szál sem.

Ma már a COG szálas kezelések esetében is a páciens számára optimális szálak, vagy szálak kombinációjának  kiválasztása is nagy mértékben befolyásolja az eredményességet. 

Ahogy a hyaluronos töltéseknél, a COG szálas kezeléseknél is különböző technikákkal különböző eredményt érhetünk el.

Összességében a COG szálas kezelések ugyanolyan széles variációs lehetőséggel rendelkeznek, mint a hyaluronsavas liftingek, ezért sablonos kezelés NINCS, és ne is gondoljunk rá egységesen, mindenkinek más lesz a kezelése.

COG szálas kezelések lehetőségei

A fogazott szálak emelnek, tömörítenek, pozicionálnak, biostimuláló hatásuk miatt a szöveti megújulást segítik.

Ezeket a hatásokat használjuk ki a kezeléseknél, olyan szálakat választva, ami az adott célhoz,  a páciens szöveteihez igazodik.

COG szálas kezeléseket leggyakrabban az alábbi esetekben végzünk:

  • arclifting – az arc laza szöveteinek megemelése, tömörítése, a szövetek pozicionálása
  • szemöldök emelés , formázás
  • állív kontúrozás, definiálás
  • toka
  • nyak
  • orr

Arclifting Fogazott COG szállal

A bemutatott kezelés célja az arc középső és alsó harmadának emelése, tömörítése volt, ezáltal javítva az arc kontúrját, csökkentve a megereszkedést.

A kezelés előtt és kezelést követően 6 héttel készültek a képek. 

A kezeléshez összesen 12 db ( oldalanként 6 db) különböző típusú N-Finders szál kombinációját használtuk.

A kezelést hyaluronsavas ajaktöltéssel egészítettük ki. 


Azt nem szabad elfelejteni, hogy megfelelő eredményt, megfelelő mennyiségű anyag felhasználásával lehet elérni, és a kezelés kiteljesedésére 1-2 hónapot is várni kell.

Szemöldökemelés

Szemöldökemelést több célból végzünk COG szálakkal. Sok esetben a szemöldök megereszkedését korrigáljuk, máskor „csupán” a formáját változtatjuk, vagy a külső szemzug emelésével egészítjük ki “cicaszem” , vagy erősebb húzással “foxeye” hatást elérve.

Erről a módszerről részletesen írtunk előző blogunkban:  COG szálas szemöldökemelés

Cicaszem : a külső szemzugot és a szemöldök külső részét is megemeltük

 

Szemöldökemelés, külső szemzug emeléssel kombinálva

Szemhéj Plasmage kezelés szemöldökemeléssel kombinálva

Állív definiálás, toka, nyak feszesítés

A megereszkedett szövetek emelésével kontúrosabbá tehető az állív, az állív alatti és a nyak bőrének tömörítésével és pozicionálásával javíthatunk a nyak, toka megjelenésén.

Kepernyofoto 2020 08 27 16 35 42
Kepernyofoto 2020 08 27 16 36 27

Cog szálak önállóan vagy kombinációban

Fontos tudni, hogy nem minden kezelés helyettesíthető egymással. Van, amikor a hyaluronsavas feltöltés a célravezető, van amikor elégséges önmagában a Cog szálas kezelés, és sok esetben a két eljárást egymással kombinálva érjük el a kívánt hatást.

Egy konzultáción elvégzett esztétikai diagnosztikát követően célszerű a kezelési tervet felállítani, hogy melyik kezelés vagy kombináció a célravezető, meghatározni a szükséges mennyiséget, ütemet, és ha szükséges, több lépésben eljutni a kívánt célig.

Bízom benne, hogy megmutathattuk, hogy mértékletes kezeléssel ízléses, természetes változást tudunk elérni. 

Minden Hölgynek sikeres, örömteli szépülést, az Uraknak örömteli, sármos fiatalodást kívánok! 

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre