Csak önmagunkon múlik

9e8cf903 562d 4d7d b76b 678f1a294d56 cmscrop

Azok a szürke hétköznapok…. Tudjuk mindannyian, hogy mit jelent, igaz? Vajon mitől válnak szürkévé a hétköznapok? Vajon a környezetünk teszi azzá? A kevés mosoly, a kedvesség hiánya, az örökös monotonitás? Kit okoljuk miatta? Gyakran előfordult Önnel is, hogy egy mosoly, kedvesség nem talált viszonzást, vagy ha jót tett valakivel, azt nem kapta vissza? Gyakran? Ugye nem? 

Nem vagyok pszichológus. Egy nő vagyok csak, olyan nő, aki lehetne Ön, vagy a barátnője, a húga, a nővére, vagy akár a szomszéd néni is. Ez a blogom sem szól másról, csak a személyes tapasztalataimról, az általam megélt élményekről, érzésekről. Egy ilyen csodás érzést éltem át múlt héten újra Önöknek és a Porta Bella Vita csapatának köszönhetően is.

Történt ugyanis, hogy egy nap, anélkül, hogy csapatunkkal egymás mellett állva válogattuk volna ki a reggeli készülődés során aznapi ruháinkat, valamilyen okból mindenki feketében érkezett. Ez anélkül, hogy azonnal tudatosult volna bennünk, rányomta a bélyeget a hangulatunkra, vagy éppen a hangulatunk nyomta rá bélyegét ruhánkra? Ki tudja.

Egy biztos, ebben az időszakban a karácsonyi ragyogás, varázslat elmúltával, amikor a tavaszi virágok nyílása, a természet ébredése még várat magára, mi is azonosultunk ezzel az érzéssel. Aztán Reniben fogalmazódott meg először az ötlet: másnap jöjjünk pirosban. Mindannyiunk lelkesen fogadta a javaslatot, és azóta ebből már-már személyes kihívást csináltunk. 

A fogadtatás, és még a saját reakcióink is nagyon nagy örömmel töltött el minket. Ennyi mosoly, pozitív visszajelzés… A kérdés, nap mint nap elhangzik azóta akár személyesen, akár az internetes fórumokon Vendégeinktől: milyen „színnap” lesz holnap?

A színeknek elképesztő ereje van. De talán a legfontosabb az, hogy mi magunk határozzuk el, hogy nekünk nem kellenek a szürke hétköznapok. Elhiszi, hogy azóta nekünk tényleg nincsenek? És ezt elindíthatta egy piros ruha? Ugye milyen kevés kell?

Persze ahhoz, hogy a szürkeségből kitörve a színes egyéniség előtérbe kerülhessen, elengedhetetlen, hogy elégedettek legyünk önmagunkkal. Hála a lehetőségek széles skálájának, ez – miután eldöntöttük, mi az amit külsőnkön változtatni szeretnénk – a legkönnyebben megvalósítható dolog. Mert be kell, hogy valljuk, bár szerintem ez már Önök számára sem titok, mielőtt a piros ruhát felvettük volna, „rejtve” viseltünk már mi is ezt azt, orvosesztétikai és medicalkozmetikai kezeléseink közül 🙂

Img 0297 1

Mi elhatároztuk, hogy a ruhatárunkat és magunkat is újítjuk és készítjük fel a tavaszra.

Ezt Ön is megteheti, melyhez csak a teljesség igénye nélkül hozzájárulhat a frakcionált lézer kezeléskozmetikai plazmakezelés, a Dermastir professzionális kezelések, és rituálék, és a Kleanthous problémaorientált kezelések is.

Img 0298 1

Aztán Napsárgában kívántuk mindenkinek napsugaras mosollyal teli napot. Az Ön napsugaras, hétköznapi gondokat már nem tükröző mosolyához is hozzátehet: egy ráncsimító botox kezeléssel, vagy a gyönyörű mosolyt hangsúlyozó hyaluronsavas ajakfeltöltéssel

Img 0299 1

Igazi retro napunk is volt, melynek alkalmával mindenki pöttyösben érkezett. Ez a napunk az időutazásról szólt, és különösen szerettük.

A retro érzés, ugyanis hasonló, mint amit mi képviselünk. Az idő múlása Nálunk is a megújulással jár együtt, mint a régi nagy slágereknél. Viszont mindannyian tudjuk, hogy még a legnagyobb slágereknek is kell néha egy kis ráncfelvarrás. 🙂

Nincs ez másképp nálunk sem, legyen szó akár egy COG szálas arcemelésről, vagy hyaluronsavas volumenpóltásról. Ezen kezeléseinket számtalan esetben mutattuk meg már Önöknek is, korábbi blogjainkban.

Img 0300 1

Bár a tavasz még várat magára, mi már virágba borultunk. A virágok ezer színe, persze elképzelhetetlen lenne, egy jó smink nélkül, így bár odakint még minden fehér, mi lelkesen és bátran kísérletezünk a színekkel, ami Karaja termékekkel a színek specialistájával gyerekjáték mindenkinek 🙂

Img 0301 1

Ez a kis spontán kihívás annyi örömöt adott nekünk, hogy úgy döntöttük, hogy ezt folytatni fogjuk. Ha kíváncsi a továbbiakra:

Kövessen minket az Instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

Instagram logo 5

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre