Csiganyálka az igazi szépségkoktél

Animal 2581750 1280 cmscrop

Az évezredes múltú anti aging kivonat

 

Lassan, hiszen már az ókori görögök, és rómaiak is alkalmazták, de végre megérkezett a csiganyálka, napjaink egyik legtrendibb hatóanyaga, és újbóli felfedezése. A csigusz szakértője lett a szépségnek, hiszen a legtermészetesebb módon állítja elő magának, és most már nekünk is ezt a gazdag szépségkoktélt, mely, bőrünk feszességéhez nélkülözhetetlen kollagént és elasztint, hidratáltságához elengedhetetlen hyaluronsavat, valamint glikolsavat, ásványi anyagokat is tartalmaz.

A kozmetika boldogan teszi magáévá a természet csodáit, adományait, és örömmel osztja meg azt. Ezek sokszor a véletlen felismeréseknek köszönhetőek, ám a kétkedőket megnyugtathatja, a Pubmeden közzétett kutatások bizonyító ereje.

Genosys hatóanyagos dermaroller kezelés a valódi bőrmegújításért

Most, hogy itt az ősz, eljött a naptól simogatott, de egyúttal károsodott bőrünk számára a megoldás, hogy újjászülessen. Segítségünkre siet a Genosys dermaroller kezelés a hatóanyagok gazdag arzenáljával, hogy regenerálja azt. A dermaroller kezelőfejjel megnyitott több ezer kis mikrojárat szomjasan fogadja be, a tápláló, és kényeztető orvosi tisztaságú oldatokat, hogy mélyrétegben hasznosítsa. Professzionális készítmények kánaánját kapjuk a Genosys termékektől, személyre szabottan. Így a különleges bőrmegújító csiganyálka kivonatot, amit már a híres görög tudós, Hippokratész is ismert áldásos gyógyító hatása miatt, napjainkban pedig például a gyönyörű Katie Holmes is előszeretettel alkalmazza szépsége megőrzésére. Akár pigmentfoltról, akár aknés hegről, ráncról, striáról legyen is legyen szó, hála a csiga anti aging szakértelmének, és a dermaroller apró tűinek, az eredmény a friss, megújult, tisztább, ragyogóbb, egészségesebb , és simább bőr.

S ezzel még nincs vége! Bőrünk mindezt azzal hálálja meg, hogy saját maga extra mennyiségű kollagént termel a stimulációk hatására, ezzel is fokozva a regenerációt. Ezt az erőteljes támogatást valamennyiünk naptól megviselt bőre megérdemli, életkortól függetlenül.

Tapasztalja meg Ön is a Genosys dermarolleres kezelések rendkívüli hatékonyságát! Várjuk szeretettel!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre