Csilla hyaluronsavas arcfiatalítása

Csilla kezelését korábban élőben Nyílt napunkon láthattátok, a teljes eredmény kialakulására akkor még várni kellett, melyet most bemutatunk Önnek. A végeredményhez nagyon fontos, hogy Csilla kozmetikusként tökéletes munkát végzett, bőre kifogástalanul karbantartott és professzionálisan ápolt volt már a kezelés előtt.

Ezért sosem szabad elhanyagolni a kozmetikai kezeléseket, a bőröd ápolását nem helyettesíti a hyaluronsavas feltöltés.

Azokat a beavatkozásokat végeztük el, amik már nem oldhatóak meg kozmetikai kezelésekkel.

Egy igazán természetes, mégis rendkívül látványos műtét nélküli teljes arckezelés eredményét mutatjuk most be.

Finom, mértékletes változtatásokat végeztünk a Restylane termékcsalád különböző termékeinek kombinációjával,  hyaluronsavas feltöltéssel lépésről lépésre haladva az arcon. Emeltünk, simítottunk, kontúroztunk, hogy a fiatalos, nőies megjelenést javítsuk, a szép vonásokat hangsúlyozzuk. Botolinum toxinnal símtottuk a mimikai ráncokat. Így nem változtattunk az arcon, csak “Visszaforgattuk” kicsit az időt. 


A természetes hatás megtartása nagyon fontos szempont volt. 


Ezt a kezelést is megterveztük, felépítettük, majd türelemmel megvártuk, hogy a végeredmény kialakulhasson, hiszen a hyaluronsavas feltöltés, emelés, kontúrozás eredménye is több mint egy hónap múlva teljesedik ki. Persze az eremény már közvetlenül a kezelés után közvetlenül is látványos volt. Ezt koábban már bemutattuk, melyet itt nézhet meg.

A kezelés után egy hónappal találkoztunk újra. 


Ezután egy finom smink, és szerintünk az eredmény és a változás gyönyörű, és egy cseppel sem kellene több.

Köszönjük szépen, hogy megmutathattuk a képeket, nagyon hálásak vagyunk, hogy felvállaljátok az arcotokat, és megmutathatjuk, hogy a mértékletes, jól megtervezett kezelés ízléses változást eredményez.


Minden kedves jelenlegi és leendő Vendégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján!

Kövessen minket az Instagramon

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

Instagram logo 5 3

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre