DEKA Dot lézeres anti-aging több mint a klasszikus frakcionált lézer

123 cmscrop

A  DEKA DOT szén-dioxid lézer   speciális kezelési beállításaival egyedülálló lehetőséget teremt többek között a lézeres bőrmegújításban, bőrfiatalításban, a napkárosodás okozta elváltozások megszüntetésében.

Nem véletlen, hogy a kifogástalanul működő lézerek is lecserélődnek, hiszen a magas minőségi elvárásoknak csak a legmodernebb eszközökkel lehet eleget tenni.

Klinikánkon a klasszikus frakcionált lézerünk helyett ezért a  DEKA DOT szén-dioxid lézer használata mellett döntöttünk, ami több speciális, esetenként egyedülálló  technológiát használva, a legoptimálisabb beállítási kombinációk lehetőségét kínálva fokozza az eredményességet, miközben gyorsul a felépülési idő, csökken a kockázatok és szövődmények előfordulása.

Mivel a DEKA SmartXide Touch lézerünk nagyon finom beállítási lehetőségei, és speciálisan választható más lézerkészülékekben nem található kezelési funkciói segítségével a legoptimálisabb kezelés kivitelezésére van lehetőségünk biztonságosan és a leghatékonyabban, ezért :

– már egyetlen kezeléssel is elérjük azt az eredményt, amit előző frakcionált lézerünkkel 2-3 alkalommal tudtunk

-mindezt egyetlen, semmivel sem hosszabb felépülési idő nélkül

-emellett csökken a lézerkezelést követő pigmentzavarok kialakulásának kockázata, SŐT biztonságos, hatékony kezelést nyújt a pigmentelváltozások hatékony kezelésére.

 DEKA DOT szén-dioxid lézeres kezelés eredménye


A képeken látható eredmény 12 nappal a kezelés utáni állapotot mutatja, de a szervezet válaszreakciójaként kialakuló kollagéntermelés hatása csak később lesz látható, ezért ez még csupán “kóstoló”-nak tekinthető a végleges eredményből, bármilyen látványos már most.


Ha megfigyeli,  a bőrkép egyenletessé vált, a felszínes apró ráncok eltűntek, a bőr – a lézer azonnali feszesítő hatásának köszönhetően – feszesebb, tömörebb.


Most a várakozás időszaka következik, miközben a fényvédelemre és a megfelelő bőrápolásra nagy figyelmet kell fordítani.
A végleges eredményt is meg fogjuk mutatni! 

Köszönjük, hogy  bemutathattuk a képeket. Bízom benne, hogy megmutathattuk, hogy mértékletes kezeléssel ízléses, természetes változást tudunk elérni. 

Minden Hölgynek sikeres, örömteli szépülést, az Uraknak örömteli, sármos fiatalodást kívánok! 

Kövessen minket az Instagramon

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

Instagram logo 5 3

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre