Porta Bella Vita logo

DEKA ONDA testformálás

Img 8720 cmscrop

Fokozatosan érnek be a DEKA Onda kezelések eredményei, mióta ez az innovatív testformálás elérhető Klinikánkon. 

Az eredmények ismeretében egyértelműen kijelenthetjük már, nem csak a klinikai tanulmányok vizsgálataira támaszkodva, hogy a Deka Onda innovatív testformálás elsöprő sikerrel debütál Nálunk.

Mitől lehet sikeres egy testformáló kezelés?

  • Az adott probléma megoldására alkalmas eszköz a DEKA Speciális mikrohullámot használó Onda gépe, ami a 2018 év nyertese az esztétikai gépek között.
  • A kezelés eredményének fokozásához kiválasztott, önmagában is hatékony Z-wave radiális lökéshullámterápia.
  • A PÁCIENS EGYÜTTMŰKÖDÉSE! (A kezelés diéta és sport nélkül is működik. Persze, fontos, hogy ne dolgozzunk ellene, tehát ne étkezzünk egészségtelenebbül, ne kezdjünk mozgásszegény szegény életmódot, ha eddig nem tettük, arra hivatkozva, hogy most már megtehetjük. 🙂 

Fontos tudni, hogy az eredmény nem azonnali, nem csodát kell várni, hanem reális tartós eredményeket, illetve higgye el, hogy amihez egy kezelés nem elég, az Önnél sem fog teljes eredményt adni, ez nem azt jelenti, hogy a kezelés ne, hatékony, hanem azt, hogy egy kezelés nem elégséges.

Sokszor feszes, sportos testalkatnál is jelentkeznek esztétikailag zavaró, segítség nélkül le nem dolgozható problémák, amik Deka Onda kezeléssel, Cooltech zsírfagyasztással, vagy akár ezek kombinációjával megoldhatóak. 

Az alábbi képeken testkontúrozás, feszesítés eredményét látod 2 alkalom DEKA Onda Coolwaves kezelés után 4 héttel. A kezelésnek most is ( mint minden Onda kezelésnek) része volt a Z-Wave  Pro lökéshullámkezelés.

A bemutatott eredménynél a popsi feszesítését/ formálását, az alatta lévő “banana roll” elsimítását, a comb külső oldalán lévő helyi zsírlerakódás csökkentését, a cellulit megszüntetését terveztük.

 

Mikor melyik testkezelő módszert választjuk?


Mikor használjuk a zsírfagyasztást, vagy az Ondát, a Z-wavet stb? 

Ez mindig azon múlik, mi a megoldandó probléma, mennyire komplex. A tervezésnél megbeszéljük, melyik módszer, sokszor kombináció az, amitől a legteljesebb megoldást várhatjuk.

Arra törekedtünk, hogy a legkorszerűbb, leghatékonyabb módszerek álljanak rendelkezésre Klinikánkon, hogy világszínvonalú gépekkel a műtét nélküli lehetőségek közül megtaláljuk az Ön  problémájára megoldást nyújtót is. 

Kövessen minket az Instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

Instagram logo 5

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre