Diana története

Szucsdia cmscrop

Megtörtént első bemutató kezelésünk

 

Első modellkezelésünk során Dianat ismerhettük meg. Kezelését megelőzően az alábbi gondolatokat osztotta meg velünk, melynek közléséhez hozzájárult.

Diana Bólyból érkezett hozzánk. Horvát-magyar állampolgár, a délszláv háború ideje óta 1991-től él Magyarországon. Jelenleg egy telekommunikációs társaságnál dolgozik. Elmondta, hogy a szépészeti kezelések eddig tőle nagyon távol álltak, alapvetően ellenzője ezeknek a beavatkozásoknak, eddig sokszor meg is mosolyogta azokat, akik ezt fontosnak tartják. Azonban barátnője – aki többször járt már nálunk különböző orvosesztétikai kezeléseken – pozitív  példája lenyűgözte. Mint mondja, azért változott a véleménye ezekről a kezelésekről, mert barátnője arcán „nem az látszik, hogy azzal csináltak valamit, hanem csak az, hogy szép.” Ezek az eredmények teljesen meggyőzték őt is, és lelkes olvasója lett Facebook oldalunknak, figyelemmel kísérte új kezeléseinket. Így talált rá a Plasmage kezelésre, melyről nagyon sokat olvasott. Mivel Magyarországon ez még nem annyira elterjedt eljárás, inkább német oldalakon, német oldalak videomegosztásai alapján tájékozódott.

Diana meglazult, megnyúlt felső szemhéjának bőrfeleslege nála nem csak esztétikai problémát okozott. Munkanapjai végére szeme olyan mértékben elfáradt a rá nehezedő súlytól, hogy gyakran kellett szemét csukva tartani. Annak érdekében, hogy a szemhéját kicsit megemelje, rendszeres korrigálásra kényszerült szemöldökének felhúzásával, mely gyakran fejfájáshoz vezetett. Szemészorvosa javasolta neki, hogy szükséges lenne elgondolkodnia egy szemhéjplasztikán, de mint fogalmaz ő „túl parás” a műtéti beavatkozásokhoz, és retteg az esetleges szövődményektől. Ezért örült a Plasmage kezelés lehetőségének, melynek kockázata lényegesen alacsonyabb. Azt mondta izgul a kezelés miatt, de nem a fájdalomtól fél, csak a szövődményként felmerülő hosszú távú maradandó dolgoktól.

Mindezek mellett Diana, mivel egy rendkívül dekoratív nő, természetes, hogy igénye van arra is, hogy magából a legtöbbet hozza ki. Szokott sminkelni, azonban a sminkréteg újabb súlyt helyez szemhéjára, mely miatt szemhéjfestéket már nem szívesen visel.

Diana életében három évvel ezelőtt volt egy töréspont. Akkor vesztette el Édesapját. Mint mondta, „elkísérte őt a halálig”. A betegség, majd a gyász időszaka nem csak lelkén hagyott maradandó nyomokat, hanem arcán is. Édesapja súlyos betegségét megelőzően Dianaról készült képeken, majd édesapja halála után készült képeken Diana szerint szembetűnő volt a sok negatív változás. A képeken látható változások megdöbbentették. Bőre, a lelki fájdalomtól, a kialvatlanságtól megnyúlt, ráncai megerősödtek. Diana szeretné visszakapni fiatalos külsejét. A volumenpótlásra később kerül sor, beszélgetésünk pillanatában éppen Plasmage kezelésére várakozott türelmesen.

https://www.instagram.com/p/BVHv_csjFpo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

A végeredményre nagyon kiváncsiak vagyunk. Kiváncsi vagyok arra is, hogy Diana párja, aki őt mindenben támogatja, de véleménye szerint  a kezelés neki szükségtelen, mit fog mondani a változás láttán. Az eredményekkel később jelentkezünk.

Köszönjük Diana, hogy bizalmadba fogadtál minket, és bepillantást engedtél életedbe, és köszönjük, hogy ezt megoszthatjuk másokkal is!

 Diana következő kezelését izgatottan várjuk, addig is minden kedves jelenlegi és leendő vendégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján!

Fülöp-Tóth Emese

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre