Éld az életed gördülékenyen

Img 0850 cmscrop

Lézeres szőrtelenítés a mai világban

Régről eredő és a mai nem csak hölgyek de igen,uraim a ti mindennapjaitok életét is megkönnyítő kezelésről van szó. Ugyanis nem csak a nemkívánt szőrszálak esetén nyúlhatunk segítségért a DEKA Moveo lézeres szőrtelenítő eljárásunkkal, hanem bizony a sokakat elkeserítő szőrtüszőgyulladások megjelenésekor is.

Hiába gyantázás, hiába borotválás, epilálás  rengetegen küszködnek a begyulladt, fájdalmas szőrtüszőkkel, annak ellenére ,hogy mindent megtesznek, amire mások esküdnek, nekik az sem válik be.  Ha már mindenen túl vagyunk, szőrtelenítés utáni jegelés, nyugtató termékek, kíméletes módszerek és az eredmény mindig ugyan az a kellemetlen, fájó, gyulladt szőrtüszőbenövés akkor sem kell elkeseredni ugyanis a Deka Moveo lézeres kezelés pár kezelés után nemcsak elgyengíti, elpusztítja és ritkítja a szőrzetet de nagyon jótékony hatással van a gyulladásos folyamatokra így nyugodt szívvel jelenthetjük ki, hogy minden panasz megszüntethető.

Nőknél népszerűbb az eljárás (egyelőre) de bátran szólítom fel az erősebbik nemet, hiszen a rendszeres borotválástól sokaknak az áll, nyak része már annyira érzékeny, hogy a szinte napi rutinuk fájó próbálkozás lesz, ami a borotválás sűrűsége miatt sosem fog csillapodni. Mennyivel egyszerűbb és szebb lenne egy sima, ápolt és nem lángoló gyulladásokkal teli nyak és állív , nemde ?

Hölgyeknél a leggyakrabban a bikinivonal simává tétele jelenti a legnagyobb gondot, ez a terület szintén hajlamos „túlreagálni” a szőrtelenítő eljárásokat és még a bugyi vonala is irritálja ilyenkor.

ÉS még egy nyomos érv… Úgy, hogy milyen jó lenne úgy elmenni egy wellness hétvégére vagy egy hosszabb nyaralásra, hogy ne kelljen előtte a kozmetikustól időpontot kérni gyantára vagy borotvát is csomagolni a fürdőruha mellé és naponta ellenőrizni, hogy vajon vállalható-e még a simaság.

Éljétek az életeteket gördülékenyen és húzzátok ki a napi rutin listájáról a kellemetlen szőrtelenítést.

Kövess minket az Instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheted munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövess minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheted: 

Instagram logo 5 2

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre