Élet a pigmentfoltok nélkül

Unnamed 12 cmscrop 1

A búcsú csak a foltoknak fáj

Amikor Noémi az arcán a nap okozta pigmentoltok halványítása miatt jelentkezett nálunk, biztos voltam benne, hogy találunk megoldást a problémára. Az Az első kezelés utáni eredmények azonban még engem is lenyűgöztek.

Most Noémi a második kezelésén van túl a tökéletes eredmény elérése miatt még egy alkalommal jön majd hozzánk.

Tegnap felhívott. A lelkesedése magával ragadott. Ahogy mondta, a kezelés óta számtalan családi fotót csináltak már. Korábban ez nem volt így, mert nem szívesen látta magát viszont a képeken. Az eredmény viszont őt is lenyűgözi, és boldogsággal tölti el. Noémi aki a kezelést megelőzően minden reggel vastagon alapozóval fedte a bőrét, most csak lehetnyi sminket használ, és azt is csak a nőisességének hangsúlyozásaként.

A képeken a kezelés előtti, az első kezelés gyógyulása utáni, és a második kezelés gyógyulóban lévő állapotát mutatjuk be.

Img 5082 1
Img 0265 1
Img 5979 1

Mi pedig alig várjuk, hogy harmadik kezelése előtt mi is személyes láthassuk az eddigi eredményt. A végeredményről pedig természetesen beszámolunk.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre