Etelka története

Img 1253 cmscrop

Etelka két éve járt már nálunk. Akkor COG szálas kezelése volt. A kezelés eredményével rendkívül elégedett volt akkor, azonnal látható volt a feszesítő hatása. Ennek köszönhetően volt már egyfajta bizalom a Porta Bella Vita felé.

Korábban járt már Nálunk. Annak eredménye győzte Önt meg arról, hogy ismét alávesse magát Doktornő által végzett orvosi esztétikai kezelésnek?

Egyrészt igen, másrészt láttam a fotókat, a Facebookon is és az oldalukon is. Nagyon tetszettek az előtte- utána képek, sőt az is nagyon tetszetős volt, hogy volt bevállalós fiú is a a korábbi modellek között. Az mindegyik esetben elmondható volt, hogy nagyon természetesek voltak az eredmények, ami szintén szimpatikus, és nagyon fontos nekem is.

Mi volt az oka, hogy megszületett a döntés, változtatni szeretne?

 

Egyre inkább látom az arcomon, hogy megy az idő, és egyre gyakrabban veszem észre a kialakult „hiányosságaim”.

Mik voltak a konzultáción szerzett tapasztalatai?

Nagyon kellemes meglepetésként ér, hogy bár én azt gondoltam, hogy rengeteg dolog van, ami „javításra” szorul az arcomon, ennek ellenére Doktornő megnyugtatott, hogy csak diszkrét változtatásokra van szükség, és az én addigi gondolataimmal ellentétben, nincs szükség – számomra – drasztikusabb plasztikai beavatkozásra. Ezek szerint időben érkeztem. 🙂

Hogy fogadták a környezetében élők a döntését?

Páromnak mondtam egyelőre, hogy mire készülök, ő teljes mértékben támogató, neki az a fontos, hogy én jobban érezzem magam a bőrömben. Egyébként a külsőmet illetően semmiféle kritika nem ért, saját magamnak szeretnék megfelelni.

Mennyire él tudatosan, ami a szépségápolást illeti?

Ebben a tekintetben nagyon következetes vagyok. Rendszeresen járok kozmetikushoz, minőségi, szakember által javasolt termékeket használok, véleményem szerint ez nagyon fontos, annak érdekében, hogy a leginkább saját bőrünknek megfelelő termékeket használjuk.

… és, hogy milyen hangulatban várja Etelka a kezelését? Az alábbi videóból megtudhatja.

A kezelésről természetesen a későbbiekben beszámolunk. Addig is minden kedves jelenlegi és leendő vendégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján!

Kezeléseink rendszeres bemutatásáért kövessen minket az Instagramon:

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagramunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

Instagram logo 5

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre