Fekete arany, avagy az arckezelések Royce Rolls-a

Black caviar 2315829 1280 cmscrop

Kaviár az arckrémben, kaviáros arckezelés? Miért?

A Porta Bella Vitában felfedezhettétek már ,hogy a Dermastir termékeink és Dermastir kezelési soraink között mekkora szerepet játszik a kaviár, ami azon kívül, hogy luxusban részesít minket, sok mindennel hozzájárul még bőrünk ragyogásához.

11140191 1002866646420041 7216311882998846494 o cmscrop

Már évtizedek óta kutatják a tudósok a kaviár élettani hatásait a sejtmegújításban.  Kis érdekességként elárulom, hogy a kaviárt először Erzsébet, osztrák császárné használta, mint arcpakolásként, mely hozzájárult Sissi legendás szépségének megőrzéséhez. 

A kaviár titka abban rejlik, hogy összetétele hasonló a bőrünk sejtösszetételéhez. Ritka és értékes hatóanyagokat tartalmaz, amelyek elengedhetetlenek az egészségesen működő szervezet számára: esszenciális aminosavakból és zsírsavakból, peptidekből, nyomelemekből valamint más létfontosságú komponensekből tevődik össze.

Img 0531

A kaviár ezen kívül természetes fehérjeforrás, foszfort és káliumot tartalmaz. Magas a vitamin és az ásványi anyag tartalma. Megújítja a bőr sejtjeit, ezért látványos hatást gyakorol a bőrre. Kiváló sejtépítő tulajdonsággal rendelkezik, szabályozza a sejtszövetek működését.

Nos Kedves Vendégeink ezért használjuk mi is előszeretettel a kaviárt amit nem véletlen hívnak fekete aranynak. Páratlan az eredmény amit elérünk egy Dermastir rituáléval, amelyben minden egyes mozzanatnál kényeztetjük a bőrt és sejtjeit a felsorakoztatott hatóanyagokkal. Ha pedig az otthoni neszesszerünkbe és mindennapjainkba is bele szeretnénk csempészni ezt a Pazar élményt arra is van lehetőség a szebbnél szebb tégelyekben pompázó nappali, éjszakai, szemkörnyék és még sorolhatnám hányféle termékkel. Megoldást találhatunk az idősödő bőrre, víz-, és zsírhiányos problémákra,  de a még fiatal és rugalmas bőr is hálás lesz ha Dermastir kerül rá. Nem is tudunk más mondani, csak szívből ajánljuk! 🙂

Dbfirrew4auodo6 cmscrop 2

Kövess minket az Instagramon

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheted munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövess  minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheted: 

Instagram logo 5 3

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre