Porta Bella Vita logo

Férfiak a célegyenesben

Man 1485335 1280 cmscrop

A testkezelésekről már többször is olvashattatok, de a fókuszban többnyire a hölgyek voltak. Most a férfiak tekintetében mutatnám be az örök kérdést, ami ellen bizony ők is küzdenek, és ez nem más, mint a felesleges zsírpárnák. A jó hír az az, hogy van rá megoldás és örömmel tapasztaljuk, hogy egyre többen szavaznak bizalmat nekünk és veszik igénybe a szolgáltatásainkat a férfiak köréből is.

Ami most ennek a blognak a megírására motivált, az elsősorban az volt, hogy eloszlassam azt a férfiakkal szemben kialakult gyakori tévhitet, miszerint külső megjelenésükből kevésbé szeretnék kihozni a maximumot. Egyre nagyobb számú férfi vendégünk aki testkezeléseink egyikét, vagy azok kombinációját igénybe veszi nálunk, igen is nagy hangsúlyt, és munkát fektet abba, hogy elsősorban önmaguk felé, illetve párjuk felé elégedettséget érjen el a külső megjelenése miatt. Ezért sok mindent megtesznek férfi Vendégeink is. 

Egyet mindenképp leszögezhetünk (a hölgyek védelmében),  hogy az Uraknak, sokkal könnyebb dolguk van, mint a nőknek, hiszen általában kevesebb az a kritikus terület, ami kezelésre szorul, nem beszélve a makacs cellulitról. A férfiak esetében általában a has területe a derék  és a csipő az, ahol a zsírpárnák kialakulnak. Szóval az erősebbik nem képviselői igazán szerencsések amiatt, hogy a férfihormonok a fogyás hű támogatói.

Az is megkönnyíti a helyzetüket, hogy a testösszetételük másképp alakul, mint a nőké. Ez azt jelenti, hogy a zsírtömegük jóval alacsonyabb az izomtömegüknél. A történet mindig ugyanaz: ha egy nő és egy férfi eszeveszett fogyókúrába kezd, hiába tartják be mindketten ugyanolyan mértékben az utasításokat, a férfi jóval gyorsabban kezd el majd fogyni. A férfiak és a nők szervezete között hatalmas biológiai különbségek vannak. A férfiak általában nemcsak nagyobb termetűek, de a testükön jóval több izom van, ráadásul ennek tömegét kevesebb ráfordítással képesek növelni. Anyagcseréjük gyorsabb, kalóriaigényük magasabb, mint a nőké, éppen ezért még nagyon hasonló programok esetében is biztos, hogy eltérően fog két különböző nemű ember fogyni. A hormonháztartás változásai és az öröklött jellemzők is nagy befolyással bírnak a fogyásban olyan lényeges tényezőkre, mint a testen fenntartott izomtömeg vagy az étvágy. Éppen ezért előfordul, hogy valaki egyszerűen genetikailag egy kicsivel nehezebben tud fogyni, mint a hölgyek többsége.

Mindezek ellenére, vannak makacs területek az Urak esetében is, amik diéta, testmozgás ellenére is meglehetősen ragaszkodóak. Szerencsére van megoldás.

COOLTECH cryolipolízis

2before
2after

és a DEKA ONDA testformálás

Deka onda before after patient11 2tx stomach 1

egyaránt segítséget nyújthat, hiszen akár nagyobb zsírréteggel, vagy csak lokális zsírfelesleggel is felveszik a harcot.

 A cryolipolízist hat hetente szabad ismételni. Egy adott területen, maximum 3-4 kezelés lehetséges egy évben. A DEKA Onda pedig három hetente ismételhető. A két kezelés kombinálható is. Mindkettő estében a lökéshullámterápiával kiegészítve fokozhatjuk az eredmény hatékonyságát.

A kezelések előtt, méréseket végzünk, majd a letelt idő után pedig kontrollméréseket. Az eredmények önmagukért beszélnek, a változás centiméterben és ruhaméretben mérhető. A terület tónusosabbá, definiáltabbá válik.

Minden reggel két választásod van, alszol tovább az álmaiddal, vagy felkelsz, és eléred őket!

Kövess minket az Instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheted munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövess minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheted: 

Instagram logo 5

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre