Férfikezelések

Ferfikezelesek

Bár ma még többen a rossz „beidegződések” miatt idegenkednek tőle, vagy téves információk alapján elutasítják, mégis az esztétikai orvoslás fejlődésével, az egyre nagyobb számú kezelési lehetőség elérhetőségével jelentősen megnövekedett az igény a férfikezelések iránt.

Fontos hangsúlyozni, hogy a férfiak kezelései, természetszerűleg eltérnek a nőkön végzett arckezelésektől, hiszen más szemléletet igényel a két nem eltérő arcszerkezete, a férfiak esetében a férfias vonások eltüntetése szarvashiba lenne egy kezelés elvégzésekor.

Tény, hogy sok esetben ugyanazok az eljárások történnek a férfikezelésekkor, de az eredményt tekintve meghatározó a megfelelő anyagválasztás és a férfiarcra igazított kivitelezés.

Férfikezelések a természetesség jegyében

Amikor férfiarcot kezelünk, még határozottabban figyelembe kell venni, hogy a természetes hatás elengedhetetlen a férfias karakter megőrzése érdekében.

Ezért megengedhetetlen a nőiesen lágy ívek kialakítása, a nőies arcszerkezet kialakítása, a ránctalanságra, teljes feszességre való törekvés, vagy akár a ránctalan, de mozdíthatatlan homlokot eredményező kezelés.

Amikor férfiak kezelését végzem, nem csak a férfi arcszerkezet specialitásait, a páciens adottságait és megoldandó problémáit veszem figyelembe, de nagy hangsúlyt kap a kezelési terv, ami mindenképpen egy „építkezést” takar, amivel elérhetjük, hogy a végeredményhez lépésenként  jussunk el, így a változás sokkal természetesebb és viselhetőbb. 

Kipihent, sármos, fiatalos férfiarc

Az alábbi képekkel egy több lépcsős kezelést mutatunk be.

Az első kép a kezelést megelőzően készült, a második a kezelés végeredményét mutatja.

Kata parja before after cmscrop

Személyes meggyőződésem, hogy a jól kivitelezett, mértéktartó férfikezelések az igényes férfiak számára olyan lehetőséget jelentenek, amik sármos ráncaik megőrzésével javítják megjelenésüket, magabiztosságukat, és természetes hatással őrizhetik meg fiatalos külsejüket.

Img 3358

Köszönöm a bizalmat a hozzánk forduló férfi pácienseinknek, és köszönöm a lehetőséget , hogy modellkezelés keretében bemutathattam páciensem hozzájárulásával a róla készült képeket.

Minden Hölgynek sikeres, örömteli szépülést, az Uraknak örömteli, sármos fiatalodást kívánok! 

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre