Porta Bella Vita logo

Fiatalosabb, mint tegnap vagy akár 10 éve

Img 7679 cmscrop

A férfiakat, ha lehet ilyet mondani, talán kevésébe viseli meg a kor múlása, mint a nőket.

De, mi történik azokkal a férfiakkal, akik igenis szeretnék megőrizni fiatalságukat, anélkül hogy beletörődnének, a természet vájt barázdáiba, vagy épp a fránya gravitáció kellemetlen hatásaiba?

A válasz egyszerű, meglátogatják a Porta Bella Vita csapatát.

Így tett, Bencze Attila is, akik sokak számára ismerős lehet a televízióból vagy épp számos rendezvény színpadáról. Attila, saját elmondása szerint, jobban érzi magát, mint 10 évvel ezelőtt. Itt most, nem csak fizikai állapotára gondol, hanem a külsejére is, ezt pedig bárki láthatja. Sokak számára azonban, még mindig tabu téma, az orvosesztétikai beavatkozás. Hogy miért? Talán mert, téves sztereotípiák keringenek róla.  Jó lehet, mint minden szakmában itt is vannak olyan „hozzáértők”, akik nem segítenek a bizalom kiépítésében, ezen kezelések tekintetében. Vagy talán mert eleve, vállat vonva, azt mondják: én méltósággal szeretnék megöregedni. 

De mi most, ne ezekből induljunk ki, hiszen szerencsére Attila teljes bizalommal indult el a fiatalítás útján, Dr. Fercsik-Tóth Beatrix kezei alatt. Attila számára, fontos a megjelenés, ezért egy olyan kezelés mellett döntött, mely a felszívódó szálas kezelések egyik formája, amikor jelentősebb arcfeszesítés, emelés és tartás érdekében COG (horgas) szálakat használnak, ezzel igen látványos hatást érve el.

Magától értetődően, nem változtatta meg Attila vonásait (ez persze mindig cél), szimplán visszanyerte arca kontúrját, mely a fiatalos megjelenést kölcsönzi számára. 

Halkan jegyzem meg, kb.: 10 perc alatt megtörtént az egész beavatkozás, és Attila elmondása alapján, a fájdalom, olyan volt, mint mikor egy pattanást kinyomok az arcán. Szóval, azon férfiak, akik a fájdalomtól félnek (és valljuk be, a férfiak félnek a fájdalomtól) ők is nyugodtan vállalják, mert nem vészes, ellenben nagyon látványos.

Nyugodtan próbáljátok ki, mit reagálnak akár a közvetlen családtagok is (akik tényleg ismerik a vonásaidat) egy ilyen kezelés után! Mikor, Attila, kijött a Porta Bella Vitából, olyan volt mintha Csipkerózsika álmát aludta volna és ettől vonásai voltaképpen kisimultak. Ha nem mondják, milyen kezelésen esett át, én nem tudtam volna megmondani…csak annyit, hogy de jól nézel ki! És maradt a Hű meg a Ha… és a köszönet. A csapatnak. Akik, ezt mind lehetővé teszik itt Magyarországon!

Igazán hálás vagyok, hogy abban a korban élhetek, amikor már lehetőségünk van, az esetemben a fiatalság megőrzésére, Attila esetében pedig a fiatalításra, mindenféle műtét és szike segítsége nélkül!

Hogy mi történt most Attilával, és mennyire volt látható már azonnal is a hatása? A videóból kiderül:

Kövesse a Porta Bella Vitát az Instagramon

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkájukat Instagram oldalukon.

Kövesse őket: @portabellavita

Instagram fiókukat a képre kattintva is elérheti: 

Instagram logo 5 3

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre