Földbe döngöljük a narancsbőrt

Img 9036 cmscrop

Minden nő  jól ismeri , minden nő küzd vele, minden nő gyűlöli és minden nő megpróbálta már megsemmisíteni majd végül megtanult vele élni. A cellulit az egyik legnehezebben kezelhető és leghálátlanabb terület testünkön amivel hosszú idők során is folyamatosan foglalkoznunk kell, hogy ne lépjen rohamosan át egy súlyosabb stádiumába. Mondhatjuk, hogy szinte nincs olyan hölgy, korosztálytól függetlenül akit ne érintene a cellulit valamely formája.

Személy szerint nagyon sokat foglalkoztam a témával és felvérteztem magam ellene, hogy márpedig ez semmiség, nem kell ide semmi más, mint egy kis edzés, helyes táplálkozás és sok folyadékfogyasztás, majd én megmutatom és még az életminőségem is javulni fog, ezzel csak nyerhetek !

Lássuk , szép lassan megváltoztattam az életem , elkezdtem konditerembe járni eleinte heti két alkalommal ,majd 4, aztán 5. Kardióztam és súlyzós edzést csináltam felváltva. Nem voltam elégedett hónapok után sem, majd megváltoztattam az étkezésem, semmi könnyű szénhidrát,semmi cukor, pékáru, édesség és folytattam a  heti 5 edzést. Elindult, de nem volt az igazi hát úgy döntöttem kiméregtelenítem a szervezetem amennyire csak tudom, minden cardio edzés után infra szaunáztam reggel éhgyomorral, majd a már letisztult étkezésemen is változtattam, nyersvegán lettem, csak zöldségek,gyümölcsök, magvak és mind nyersen napi ötszöri étkezéssel. Hopp 2 hét után már más volt, változott a bőröm, elindultak a kilók , végre – végre.

Hónapok alatt teljesen megváltozott a testem , egészségesebb lettem ,sokkal jobban éreztem magam, mindezek mellett pedig rádiófrekvenciás testkezelésre és köpölyözésre jártam. Nagyjából 2-3 hónapig folytattam ezt az étrendet majd szépen fokozatosan csempésztem vissza a húst és a többi ételt , hogy ne sokkaljon be a szervezetem. Ez idő alatt nagyjából 10 kilótól szabadultam meg és teljesen átalakultam. Viszont ami nagyon megdöbbentett, hogy a narancsbőr ennyi kemény munka és ennyi idő után ( majd 1 év ) sem tűnt el.

Teljesen magamba roskadva tudatosult bennem , hogy nem tudom maradéktalanul legyőzni , hiába igyekeztem. Ekkor elkezdtem újra tanulmányozni ugyanis azt teljességgel kizártam, hogy én megtanuljak élni vele. Személyi edzőhöz kezdtem el járni, megosztottam vele a tapasztalataimat és erre ő ezt felelte: „Napi 5l folyadékot iszom, tisztán étkezem, minden nap edzek és testépítő versenyen is részt veszek , meg fogsz lepődni ,de nekem is van narancsbőröm”.

Tátva maradt a szám de ez a mondat volt az amitől megnyugodtam és nyitottam az alternatív kezelésekre a narancsbőrrel kapcsolatban.

Volt szerencsém kipróbálni az Alydia injekciós cellulit kezelést a kritikus területre, már azzal rengeteg javulást értem el ,természetesen mellette folytattam a sportolást és így együtt nem is gondoltam, hogy van ami ennél is jobban tud segíteni.

Nem sokkal rá jutott a fülembe , hogy új testkezelő gép érkezik ami egy igazi cellulit specialista, DEKA ONDA. Alig bírtam kivárni, hogy megtapasztalhassam.  Speciális mikrohullámok segítségével képes kezelni helyi zsírlerakódást, narancsbőrt és megereszkedett ,feszesíteni való bőrfelületet. Fájdalommentes és már az első kezeléstől a  a kollagénszálak azonnal összehúzódnak, emellett új kollagén termelését ösztönzik a mikrohullámok. ” Hiszem ha látom” ember vagyok, így amint lehetőség nyílt rá már feküdtem is a kezelőfej alá. Maga a kezelés nem volt sok idő, ahogy vége lett lepattantam az ágyról és futottam a tükör elé.

Wow ! Az volt az első gondolatom ,ha ez csak ennyire fog látszani ahogy most, közvetlen kezelés után már akkor is imádom! De persze nem, az csak az ízelítő volt, napról napra és hétről hétre folyamatosan változott és javult, ugyanis a hullám behatol a bőrbe és szétrombolja, elpusztítja  a bőr alatt elhelyezkedő zsírsejteket, majd a szervezetnek idő kell míg ”eltakarítja” a már oda nem illő sejteket.

Biztosan sokan vannak így ahogy én , hogy folyamatosan küzdenek a cellulit ellen, amit nagyon is jól tesznek, aki egyszer életmódot vált rájön, hogy mennyivel jobb tud lenni az életminősége, de az apró ,makacs, javulni nem akaró kritikus területeket ne kudarcként éljék meg és ne hagyják veszni, amit elértek sikerélmény híján, csak egy kis segítség kell és én biztosan állítom , hogy ez lesz az „I”-re a pont ami után még lelkesebbek lesznek.

Kövess minket az Instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheted munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövess minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheted: 

Instagram logo 5

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre