Porta Bella Vita logo

Frakcionált lézer a pigmentfoltok ellen

Kezeles cmscrop

Orvosi frakcionált lézerkezelés során  a bőr kezelt rétege pontos és ellenőrzött módon eltávolításra kerül, valamint a célzott mikrosérülések következtében a kollagéntermelés stimulációját érjük el. Ezért bőrrejuvenációra, pigmenfoltfok eltávolítására, heges arcbőr kezelésére is nagyon hatékony eljárás.

A problémától függően a kezelés ismétlést igényel a legoptimálisabb hatás érdekében.

Bemutatott kezelésünk  célja az esztétikailag zavaró pigentfoltok megszűntetése, a bőrfelszín egyenletes színének helyreállítása. 

 

Pigmentfolt volt, nincs „varázsütésre”

Noémi Kovácshidáról érkezett hozzánk. 35 éves boldog anyuka, és feleség. Munkáját pedig még sok férfi is megirigyelné. Ennek ellenére Noémi igazi nő. Az a típus, akinek minden porcikájából sugárzik a nőiesség, de mellette van egy kislányos bája is. Egyszerűen imádnivaló. Olyannyival tűnik fiatalabbnak koránál, hogy előfordult, hogy a cigarettavásárláskor az eladó, mielőtt kiszolgálta volna, elkérte a személyi igazolványát. 🙂

Noémit egyetlen dolog zavarta, az arcán nap hatására megjelent pigmentfoltok. Konzultációt követően a probléma megoldására a frakcionált lézeres arckezelést választottuk.

Noémi hozzájárulásával bemutatjuk az első lézerkezelés eredményét, és a gyógyulási folyamat lépéseit képekben.

Az alábbi képek közvetlenül a kezelés előtt, és a kezelést követő 5. napon készültek:

Elotteutana cmscrop

A frakcionált orvosi lézerkezelést követően megkértük Noémit, hogy minden nap   fotókkal dokumentálja a gyógyulási folyamatot.

A képeken látható, hogy az orvosi lézeres bőrmegújító arckezelés nem tartozik az ebédidős kezelések közé, számolni kell a felépülési idővel. 

A kezelés után a bőr duzzadttá, pirossá válik, majd kialakulnak a pörkök, amelyek leválása egy héten belül történik meg. 

Az eredmény  meggyőző  már egyetlen lézerkezelés után is, jelentős a változás  is a pigmentoltok esetében.

Unnamed 15 cmscrop
1nap cmscrop
Unnamed 11 cmscrop
Unnamed 12 cmscrop
Unnamed 13 cmscrop
Unnamed 14 cmscrop

 A következő kezelésig 4-5 hétnek kell eltelnie.

Köszönjük, hogy bemutathattuk  Noémi első lézeres kezelésének eredményét, és a kezelést követő felépülési folyamatot!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre