Porta Bella Vita logo

Frakcionált lézeres bőrmegújítás

Frakcionált lézerkezelés

frakcionált széndioxid lézeres kezelés a bőr hibáinak megszűntetésére látványos megoldást kínál.

Az akné, vagy egyéb bőrprobléma utáni atrófiás hegek, pigmentfoltok okozta esztétikai hibák megszűntetését, vagy jelentős javítását érhetjük el, az apró ráncok elsimítására , májfoltok kezelésére, a bőr feszesítésére használjuk elsősorban, de kiváló eredmények érhetők el a striák kezelésében is.

Már egyetlen kezelés is látványos eredményt nyújthat, de a problémától függően általában 3-4 kezelésre van szükség legalább 4 hetes időközökkel az optimális eredmény eléréséhez.

FRAKCIONÁLT LÉZERES KEZELÉS MENETE

Érzestelenítő krém használatával szinte fájdalommentes a kezelés.

A beavatkozást követő 1.-2 napon a kipurult, duzzadt bőr hűtést igényel,erőteljesen hidratálni kell. Fokozott figyelmet kel fordítani a kezelt terület tisztán tartására, hogy a fertőződést elkerüljük.

A 3.-4. napon a bőr barnásan elszíneződik ( sminkkel jól fedhető), majd a felső bőrréteg lehámlik. Általában egy hét után a finom hámlás befejeződik, és ragyogó, friss bőr jelenik meg.

A kollagénképződést stimuláló hatás hosszabb folyamat, így a végleges eredmény a kezelést követő 3. Hónapban látható.

Nagyon fontos a kezelést követő erőteljes hidratálás, és fényvédelem, ezért válsszon magas faktorszámú fényvédő krémet a kezelést követő időszakban.

Lezeres kezeles

 Szeretettel várja a Porta Bella Vita csapata

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre