Glabella (mérgesránc) kezelése

Img 5651 cmscrop

Ahogy én látom, ahogy én tapasztaltam…. 

Ha mérgesek vagyunk, bizony nyomot hagy. De nem ez az a „jel” arcunkon, amire tükörbe nézve szívesen nézünk.  Igaz? Persze a szemöldök közötti mérgesráncok kialakulásáért, nemcsak a düh, hanem egyéb mimikai mozgások, így például sűrű hunyorgás is felelőssé tehető, melyek az idő előrehaladtával, mind hangsúlyozottabbak, és szembetűnőbbek lesznek. Pont ez lenne az, amit figyelmen kívül hagynánk?

A botox kezelés annak ellenére, hogy egyik leggyakrabban végzett beavatkozásaink egyike, mégis a legmegosztóbb kezelések közé sorolható. Ez elsősorban a sztereotípiáknak köszönhetőek, illetve annak, hogy sokaknál már rutinszerű beavatkozásnak számít, viszont sokan, akik még nem vették igénybe, keveset tudnak erről a kezelésről.

Korábbi blogunkban foglalkoztunk már a botox-szal kapcsolatos tényekről, tévhitekről, amiről itt olvashat. 

Hogy történik a botox kezelés?

Image 12

botox kezelés során vékony injekcióstűvel, szinte fájdalommentesen jut a ráncok képződéséért felelős izmokba a kis mennyiségű hatóanyag, amely célzottan, csupán helyileg fejti ki hatását.

Rendkívül nagy jelentősége van, hogy melyik izmot és milyen mértékben blokkoljuk. Tehát hatalmas tévhit, hogy a botox kezelés hatására az arc mimikátlanná, kifejezéstelenné kell hogy  váljon.

A helyes, mértékletes  kezelés természetes , fiatalos külsőt eredményez. 

Mikortól látható, és meddig hatásos a botox kezelés?

Megmutatom mérgesránc kezelésem alakulását :

( A hatás kialakulása egyénenként változó gyorsasággal zajlik)

Botox kezelés előtti és 4 nappal kezelés utáni eredmény         

                        

14 nappal és 2,5 hónappal botox kezelés utáni eredmény

A Botulinum toxin  blokkolja az ingerület átvitelt az izmokra, de csak időlegesen.

A kezelést követően néhány nap múlva már tapasztalható a ráncok kisimulása, de a hatás csak 10-14 nap múlva teljesedett ki. A szemöldök közötti ráncaim elsimultak, mely a kezelést követő 2,5 hónappal is tartja a hatását. 

” botox” kezelést kezelést egyébként a szemöldök közötti terület ránctalanításán kívül, a homlok ráncainak és a szem melletti nevetőráncok (szarkaláb) ránctalanítására használjuk elsősorban. 

Kövessen minket az Instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti:

Instagram logo 5 1

Minden kedves jelenlegi és leendő Vendégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján! 

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre