Gondolatok a szépségről

Beauty 3285508 1280 cmscrop

Sokan, sokféleképpen írtak már a szépségről. Próbáljuk megfejteni a titkot, mit is jelent ez a szó. Azt tudjuk, hogy a szépségideál koronként változó, de a válasz nem ilyen egyszerű. Ez a függvény bizony sok-sok változót tartalmaz.

Biztosan voltak már úgy, hogy a tükörbe nézés közben úgy fordították az arcukat, hogy a lehető legelőnyösebb képet tükrözze vissza. Persze ezt csak mi gondoljuk magunkról, hogy így előnyös. Pedig a barátunknak meg éppen az a kép az izgalmas, amit mi próbálunk a tükörben nem meglátni. Ha önmagunkat nézzük, a szemünkkel látunk, de aki bennünket szépnek lát, az a lelkével, a lelkünket látja. Ezért vagyunk örök elégedetlenek a tükörben látott képpel, s törekszünk változtatni azon, amit előnytelennek hiszünk. S ha ezt sikerül elérnünk, akkor a kisugárzásunk hirdeti a környezetünk felé, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, függetlenül attól, hogy a kor trendi szépségideáljával mennyire van fedésben az a kép, amit a tükör közvetít.  Én kezdem jól érezni magam! A változás elkezdődött! Hogy mi is történt? Mi zajlik most bennem? Engedjék meg, hogy megosszam Önökkel.

Ahogy korábban olvashatták, részt vettem egy modellkezelésen. Írtam is egy blogot róla. Az én szerencsét hozó modellkezelésem címmel. Hihetetlen nagy érdeklődést váltott ki, rengeteg kérdést és sok-sok pozitív visszajelzést kaptam. Bevallom, szívmelengető érzés volt. Ekkor döntöttem el, leírom a gondolataimat és megosztom Önökkel, hogy azóta mi is történt velem. A kezelés elindított bennem valamit és a változás útjára léptem külsőleg és belsőleg egyaránt.

Sosem volt igazán önbizalmam, amit próbáltam leplezni, ellensúlyozni folyamatosan. Egy öt éves kislány Anyukájának lenni a legszebb és egyben a legnehezebb feladat. Számomra nagyon fontos, hogy ő milyennek lát, hiszen ő a legőszintébb kritikusom. Magamat igazán szépnek sosem láttam, bár ahogy a blog elején írtam, a szépség igencsak relatív. Számomra ez az átalakulás, amit a kezelés nyújtott, igazából egy minimális változásnak mondható, de nekem elmondhatatlanul sokat jelentett. Szívesebben nézek azóta tükörbe, magabiztosabb vagyok. Ez most csak rólam szólt, csak velem történt. Ennyi „önzőségre” vagy „énidőre” már nagyon nagy szükségem volt. Érdekes a sors, most én kaptam tőle egy új lehetőséget arra, hogy megújuljak és önmagam lehessek. Persze az, hogy itt dolgozhatok a Porta Bella Vita csapatában, a jéghegy csúcsa és mostantól személyesen követhetem mások változásait, átalakulásait.

Szeretnék minél többet hozzátenni a csapat munkájához és segíteni, biztatni a hozzám hasonló sorstársaimat és minden leendő kedves vendégünket, akik még hezitálnak, félnek belevágni hogy változtassanak. Az eredmény garantált!

 

 

Kövessen minket az Instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

Instagram logo 5

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre