Gyönyörű és fiatal akkor miért kell ez?

Img 8847 cmscrop 1

Többször foglalkoztunk már a botox kezeléssel kapcsolatos sztereotípiákkal. Ugyanilyen, bár -mivel ennek kultúrája, nem tekint olyan múltra vissza mint a „jó öreg” botoxé – kevésbé emlegetett, de jelenlévő előítélet van, a megelőző, vagy éppen a fiatal vonásokat kihangsúlyozó kezelésekkel szemben is.

Én még abban a korban nőttem fel, amikor például a nők szőrtelenítésének igénye azért még nem volt olyan egyértelmű. Megküzdött akkor a mi generációnk is azzal, hogy annak esztétikai fontosságáról meggyőzzük környezetünket. Kicsit hasonlónak érzem, a mostani 18-30- éves generáció orvosi esztétikai kezelések felé való érdeklődésének, és az idősebb korosztály erről való általános véleményének összeütközését.

Az már teljesen elfogadott, hogy az idősödés látható jeleit – ha azok zavaróak viselőjük számára- meg kell oldani, természetes, saját fiatalos vonások visszaállításával. Az idő múlásával kialakuló megereszkedések esetében  a hyaluronsavas feltöltéseknél a hyaluronsavat már nem a ráncok közvetlen feltöltésére, hanem az elveszett volumen pótlására, az arc megemelésére, a következményes ráncok simítására használjuk.

De mi a helyzet az ugyanilyen kezelésekkel, amikor az arc még fiatal. SEMMI. Mivel ezek a kezelések nem „ugyanilyenek”.

Fontos tudni, hogy a köztudatban „Beautyfication”-ként élő kezelések esetében -hála a mai kiváló minőségű hyaluronsavas töltőanyagcsaládoknak, és a különböző tulajdonságú (szilárdság, flexibilitás stb.) anyagoknak, már nem csak a ránctalanításra, anti-aging kezelésekre használjuk a hyaluronsavat, hanem lehetőségünk van diszkrét arcformálásra, arckontúr javítására, a nőies vagy férfias arcforma hangsúlyozására is.

Fiatalon az arc optimális kontúrjának helyreállítása, hangsúlyozása semmiképpen sem tekinthető anti-aging kezelésnek, ezek az optimalizáló kezelések mértékletesen végezve a szépség, hangsúlyozására hivatottak.

Az alábbi galériában szereplő hölgyek egytől egyig csoda szépek, és természetesen már azok voltak az elvégzett kezelések előtt is. Némelyiküknek Supermodell look kezelést, némelyiküknek ajaktöltést végeztünk és a cél egyértelműen szépségük kihangsúlyozása volt, semmi más.

Kövessen minket az Instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, rövid videókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

Instagram logo 5 1

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre