Porta Bella Vita logo

Ha eljön a negyedik X

Woman 690036 1280 cmscrop

40+ Szépségcsomag

Annak az  igazán tudatos korosztálynak szól ez az összeállításunk,  akiknek minden perc kincs és a határidőnapló a szentírás. Tudjuk – tudjuk, munka, karrier, háztartás, gyereknevelés és minden elszántság kérdése a tudatos – egészséges életmódra, testmozgásra,  bőrápolásra, sminkelésre és a legújabb trendek követésére. De kinek van ennyi ideje és energiája ? Kézben tartani mindent, soha el nem fáradni  és mindemellett úgy kinézni, mint aki mindig kialussza a 8 óráját, kisimult, friss és harmonikus.

Segítünk! Amiket kínálunk, szenzációs kezelések, amik egyben gyorsak és azonnal látványosak. És hogy ne üres kézzel engedjük el : megspóroljuk a hosszas dilemmázást, válogatást is, hogy milyen arckrémet kellene használni, milyen lemosót … és milyen szérumot? És a fényvédő? Ismerjük mindannyian ezt a hosszas töprengést. Szerencsére egy speciális bőrdiagnosztikai eszközzel, ARAMO bőranalízissel a legapróbb részleteket sem hanyagolva állapítjuk meg milyen arcápolás nyújtaná a maximális elégedettséget, valamint milyen termékektől kapná meg a kifogástalan gondoskodást az arcbőr , melyeket egyből át is adunk egy Image Skincare bőrápoló csomag formájában.

A repertoár tartalmaz egy Plazmatechnológiás bőrfrissítést, Biomolekuláris Anti-aging lapmaszk kezelést Anti-aging masszázzsal és egy feltöltő Oxigén lift kezelést.

Eddig is sokat dicsértük már és kihagyhatatlannak tartjuk a profi  bőrmegújító kozmetikai plazma kezelést, amely bámulatos módon tünteti el az elhalt hámréteget és tisztítja ki pórusainkat. A kozmetikai plazma kezelés során a bőr felső rétege kerül eltávolításra, ami a bőrfelszín megújulását idézi elő, mindemellett a bőrmegújító folyamatok stimulálása következtében feszesebb, élettel teli bőrfelszín alakul ki, amely tárt karokkal várja a feltöltődést, amelyet egy lapmaszkkezelés formájában kaphat meg. A Biomolkeuláris lapmaszk kezelés maga az élő photoshop. 🙂  Egy újgenerációs ultrahidratáló kezelés, ahol a maszk olyan hatóanyagokat rejt magába mint a vulkáni víz, aminosavak és antioxidánsok. A kezeléssor végére érve és még napokig pompázni fog a bőrünk, kisimul és feltöltődik, nem utolsó sorban egy relaxáló, pihentető masszázs is kapcsolódik hozzá, így nem csak a bőrünk újul meg, de mi magunk is. A sokat emlegetett Oxigén lift kezelésről pedig ismét csupa jókat tudunk megosztani, valódi, forradalmi DaySpa arckezelés,  mely kíméletesen hámlaszt, oxigénnel és erős antioxidánsokkal táplál és ragyogóvá tesz. Ha közeledik egy fontos esemény és azonnali csodára vágyunk akkor már el is dőlt, hogy egy Oxigénes kezelésre kell bejelentkeznünk. Nem véletlen illetik azzal a jelzővel, hogy Vörösszőnyeg kezelés, ugyanis akár aznap elvégezve már estére igazi ragyogást biztosít. 

És hogy visszatérjünk a fent említett zsúfolt mindennapokhoz, milyen kellemetlen is tud az lenni amikor végre egy szabad hétvégén leugrunk a családdal strandra vagy kivágottabb ,lengébb ruhát veszünk fel és „világítunk” az emberek között akik már szépen lebarnultak ,de mi még elő se vettük idén a bikininket és a szoláriumot is messze elkerültük. Nincs is mást tenni, mint részt venni a csomagunk grátisz kezelésén, egy UV mentes barnításon  amely egyből üde nyári, napbarnított színt biztosít.

Kövessen minket az Instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

Instagram logo 5

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre