Porta Bella Vita logo

Ha elmúlik karácsony

Macaron 2462247 1280 cmscrop

Akik ismernek, tudják, hogy első kézből vannak a tapasztalataim a témáról. 🙂 

Karácsony és a diéta 

 

Az Ünnepek nem a diétáról szólnak, tudjuk ezt jól. Utolsó gondolatom volt nekem is az, amikor a reggeli, tízórai, tízórai utáni, ebéd, ebéd utáni, uzsonnai, uzsonna utáni, vacsorai, vacsora utáni cirka 10 étkezés, illetve inkább úgy fogalmaznék, a napokon át tartó folyamatos evés közben a fürdőszobában árválkodó mérlegre gondoljak.

Valahogy éjszaka sem jutott eszembe, amikor már a hálószobából osontam le csak még egy szelet mákos kalácsért, amit történetesen a sült kacsacomb mellett találtam, meg. Dehát köret nélkül, abból mi baj lehet? Fel sem tudtam ocsúdni még, amikor a karácsonyi kacsát, az újévi ropogós malac husi váltotta fel. 

Hogy mikor jött el a pillanat, hogy elég? Emlékeim szerint -melyek azért meglehetősen tompultak és szelektálódtak az ünnepi evészetek során – az újévi rétes már kevésbé esett jól, aznap éjszaka.

Megoldás: az újévi fogadalom? 

Nem, én nem tettem újévi fogadalmat. A változásra már jó ideje igényem volt, mely miatt majdnem 30 kg-tól sikerült megszabadulnom, erről nyáron bikini kihívás című blogomban meséltem már Önöknek. Azonban az alattomos töltött káposzta és sütik hatására pár nap alatt 5 kg jött vissza. Hogy honnan tudom? Onnan, hogy január 2-án reggel, rettegve, mint a Reszkessetek Betörőkben Kevin a kazántól óvatosan megközelítettem és leporoltam a mérleget. Esküszöm, alig hallhatóan de biztosan, gonoszul felkacagott. Hú, de gyűlöltem. Nem volt mit tenni, ha revansot akartam venni a kárörvendő vigyorán, újra itt volt az ideje, hogy még aznap belevágjak, az egyetlen számomra tartható, és eredményt hozó Premium Diet orvosi diétába. 

Most így, újra csökkenő súllyal, és növekvő önbizalommal értékelem ezt a rövid időszakot. A kacsacomb íze már nincs a számban, a rossz érzés azonban megmaradt, és most le tudom vonni azt a következtetést, amit korábban, összehasonlítási alap hiányában nem tudtam.

Egy valamit biztosan tudok: NEM AKAROM TÖBBET… érezni a túllakottság miatti puffadást, a rossz közérzetet, a lelkiismeret-furdalást, a bevágó ruhák érzetét, látványát. SOHA TÖBBET….

Ha Ön is hasonlóan értékeli az Ünnepek alatt felszaladt kg-okat, vagy, ha a változás iránti igény Önben is megfogalmazódott, hitelesen, és biztonsággal ajánlom Önnek is, hogy egy kudarcélmény nélküli, hatásos, tartható diétához a Premium Diet kiváló választás. 

Remélem, hamarosan Önt is elégedett diétázóink körében köszönthetjük! Egy kis kedvcsinálónak olvasson el néhány sikertörténetet a Premium  Diettel, melyeket itt ismerhet meg.

És ha már elértük a célt, és néhány ragaszkodó zsírpárnácskára van csak gondunk, több lehetőség kínálkozik azok kezelésére, akár a diétával kiegészítve, akár utána.

Ilyen például

  • az Aqualix injekciós zsírbontás,
  • az Alidya cellulit kezelés,

Addig is minden kedves jelenlegi és leendő Vendégünknek nagyon jó utat kívánok az egészséges élet útján.

Kövessen minket az Instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen  minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

Instagram logo 5

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre