Harc a pigmentfoltok ellen

Unnamed 1 cmscrop

Vége a nyárnak. Én most kifejezetten nem bánom. Végre harcba lehet szállni azon bőrelváltozásokkal, amit a nyári napfény okozott.

Nekem ezelőtt soha nem voltak pigmentfoltjaim. De ahogy megy az idő, sajnos egyre több a probléma. Amikor Édesanyám mondta ezt annak idején, csak mosolyogtam, most pedig fájó derékkal, apróbb ráncokkal, pigmentfoltos bőrrel jutottak eszembe a szavai. 🙂

Pedig, ha valaki én odafigyelek a bőrápolásra. Júniusban azonban egy hirtelen ötlettől vezérelt miniszabi alkalmával, minden fényvédelem nélkül adtam át magam a Balaton parton a nyár kényeztető sugarainak. Tényleg csak egy nap, és tényleg csak pár óra…. Meglett az eredménye. Az arcomon a leégést követően csúnya barna foltok éktelenkedtek. Ezután persze megint nagy gondot fordítottam a megfelelő fényvédelemre, lelkesen használtam az Image Prevention+ fényvédőjét, de a meglévő problémát sajnos eltüntetni már nem lehetett. Így a tükörben minden nap szembesülve a látvánnyal, rá kellett jönnöm, hogy a pigmentfolt látványa bizony öregít.

Mivel nap mint nap látom a Frakcionált lézer kezelés eredményeit, alig vártam a szeptembert, hogy én is igénybe vehessem. Doktornő javaslatára, a lézer kezelést megelőzően, Medicalkozmetikánkban, egy Kozmetikai plasma kezelést végeztek rajtam, melynek célja a bőrmegújítás, és a felső hámréteg eltávolítása volt. Ezt követte egy fehérítő Iluma kezelés. Az Iluma termékek erős növényi hatóanyagai a bőr mély rétegeibe is eljuttatják a fehérítő anyagokat, így a pigmentfolt is eredményesen kezelhető.

A kezelés után otthoni bőrápolásra is Image Iluma termékeket használtam.

Tapasztalatból tudom, hogy a jót könnyű megszokni. Éppen ezért fontos, hogy a bőr állapota dokumentálva legyen, mert különben – azon felül, hogy tényleg a megfelelő kezelés kerüljön kiválasztásra – hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a változás meg sem történt, hiszen a szép látvány mindig természetes.

Éppen ezért a kezelést megelőzően és a kezelést követő egy hét múlva professzionális Aramo bőrdiagnosztikai géppel végezték el bőröm analizálását. Az első mérés eredménye sajnos egyértelműen látható volt az arcomon is, melanin szintem (ami a bőr festényanyagának mennyiségét jelöli) nagyon magas volt, és intenzív ápolást igényelt. Ettől függetlenül a bőrdiagnosztika mégis megnyugtatott, mert bőröm egyéb analizált területein nem mutatkozott probléma, így csak erre kellett fókuszálni.

Az egy héttel később végzett eredmény számomra is megdöbbentő volt. A melalnin szintem már a megfelelő tartományban van. Azzal, hogy a lézerkezelést megalapoztuk a kozmetikai plasma kezeléssel, a peelinggel és otthoni arcápolással, feltehetőleg kevesebb alkalom lézer kezelésre lesz szükség ahhoz, hogy a tökéletes eredményt elérjük, és én ennek nagyon-nagyon örülök. 🙂 A bőrdiagnosztikai eredmények itt vannak feketén-fehéren (vagyis színesben, mikroszkóp alatt, ami még inkább sokkolóvá teszi a látványt 🙂 )

Unnamed 3
Unnamed 6

…. és ha megengednek még egy személyes gondolatot. Én vagyok a felelős a Porta Bella Vita marketingjéért. Mivel csak úgy tudok hiteles lenni, ha hiszek abban amiről beszélek, engem itt folyamatosan próbálnak meggyőzni, hozzáteszem eddig teljes sikerrel, minden kezelésről, amit lehetőségem volt kipróbálni. Hát nem ez a világ legfantasztikusabb munkaköre? 🙂

Ha Ön is küzd hasonló bőrproblémával, várjuk szeretettel!

Addig is minden kedves jelenlegi és leendő vendégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre