Porta Bella Vita logo

Hegkezelések lehetőségei

Deka dot cmscrop 1

Atrófiás arci hegek kezelés lehetőségei

Atrófiás hegek arcon leggyakrabban pattanásos bőrbetegség után alakulnak ki.  Ilyenkor a gyulladás következtében kis hegkötegek a bőrfelszínt az irhához húzzák, illetve a kóros kollagén kötegek alakulnak ki.

Ennek feloldására, megszüntetésére több lehetőség adódik. Összességében elmondható, hogy a kezelések a kóros irányú hegkötegeket felszakítják és kollagén újra képződést indítanak el, a heget így nem eltüntetjük, hanem átépítjük, megszüntetve ezzel a bőrfelszín egyenetlenségeit. A hatás nem azonnali, hiszen az új kollagén kialakulásához időre van szükség. 

DEKA Dot szén-dioxid lézer

Frakcionált ablatív szén-dioxid lézerkezelés során fényenergia segítségével melegítjük fel a szöveteket, érjük el az új kollagénképződést, így a hegek feltelődését. A leghatékonyabb kezelési mód, azonban 2-3 napig az arc bőre duzzadt, piros, majd apró sebek keletkeznek a lézersugár behatolási helyén 1 hét után a bőr lehámlik, emiatt a regenerálódáshoz néhány nap otthon töltött időre van szükség. A kívánt eredmény eléréséig szintén szükség lehet a kezelés ismétlésére, mely 6 -8 hét után ismételhető. Őszi-téli időszakban végezzük.

1 alkalom DEKA DOT szén-dioxid lézerrel végzett kezelés eredménye:

Jeisys mikrotűs rádiófrekvencia

Klinikánkon lehetőség van frakcionált rádiófrekvenciás mikro tűs kezelés végzésére is, melynek lényege, hogy fertőtlenítést követően mikro tűk és elektromos energia segítségével melegítjük a bőr szöveteit, ezáltal idézünk elő kollagén újdonképződést, a hegek átépülését. Előnye, hogy nyáron is végezhető, rövid a felépülési idő, helyi felületi érzéstelenítés mellett végezzük. Kisfokú bőrpírral járhat a kezelést követő 24 órában. Több kezelésre van szükség itt is, 4-6 hetente ismételve.

Bene-bellum orvosi hámlasztás

Felületes hegek esetében mélyhámlasztást végezhetünk triklór-ecetsavval, ilyenkor a felszíni réteg eltávolítása mellett a  savas hámlasztás következtében a hegek begyulladnak, és ez indítja el a kollagén újdonképződést. A kezelést követően a bőr gyulladt lesz, érzékeny, ezt követően kisebesedik, varasodik, majd hámlik, általában több, kb. 3-5 kezelés szükséges a kívánt eredmény eléréséhez, mely 2-8 hetente ismételhető.

Hyaluronsavas hegkiemelés

Mély, makacs hegek esetén van lehetőség a heg hyaluronsavas alátöltésére is, melyet a fenti kezelések valamelyikével kombináltan alkalmazzuk.

1 alkalom szén-dioxid lézer és hyaluronsavas hegfeltöltés eredménye:

Hegkezelések esetén, a kezelések előtt és után is kiemelten fontos a fényvédő használata, szolárium mellőzése, hogy a kezelések ne vezessenek a bőr nem kívánatos foltos pigmentálódásához.

A különböző kezelési eljárások egymással kombinálhatóak, kiegészítő eljárásokkal /hatóanyagok fokozható az eredményük, ezáltal személyreszabhatóak.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre