Hifu arcfeszesítés és hyaluronsavas arcfeltöltés

Hifu műtét nélküli arcplasztika

Az arc egészének természetes fiatalosságát a leggyakrabban kombinációs eljárásokkal valósíthatjuk meg a leglátványosabban. A kombinációkat mindig az arcdiagnosztikát követően állíthatjuk össze. 

Az arc egységes fiatalításának egyik rendkívül látványos módja a HIFU kezeléssel kombinált hyaluronsavas feltöltés

HIFU kezelés

HIFU UTIMS orvosi kezelésünkkel valódi , jelentős, természetes hatású lifting hatást érünk el, a hifu kezelés megemeli a megereszkedett arcot, csökkenti  ráncok mélységét,  élesedik az állív,  az elmosódott arckontúr.

Az orvos által végzett  kezelést orvosi minősítésű UTIMS gépünkkel végezzük el 3 málységben.

A kezelés azonban a nagyobb volumenhiányok pótlására  nem alkalmas. 

Hyaluronsavas arcfeltöltés

A volumenhiányok pótlására, esztétikai hibák korrekciójára különböző típusú orvosi hyaluronsavak állnak már rendelkezésre. Megfelelő kiválasztásukkal gyakorlatilag az arc szinte minden területe kezelhető, korrigálható az elveszett volumenek pótlásától kezdve akár az orr asszimetriájának korrekciójáig.

Ezért HIFU kezelést követően, a lifting hatás kiegészítéseképpen rendkívül látványos eredményt érünk el, ha hyaluronsavas feltöltést választunk.

Ebben az esetben az orcák beesettségét, a szem alatti volumenhiányból eredő árkoltságot, az ajkak fiatalítását, a mély ráncok kisimítását hyaluronsavas feltöltéssel végezzük el.

Kapcsolódó bejegyzések

HYALURONSAVAS ARCFELTÖLTÉS, ARCFIATALÍTÁS

HIFU UTIMS ARCKEZELÉS

Mindenkinek sikeres, örömteli szépülést kívánok! 

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre