HIFU és volumenpótlás

Hifu és volumenpótlás

Az arc megereszkedésének, a fiatalos kontúrok elmosódását nagyon sok tényező befolyásolja, ezért nagyon ritka eset, amikor egyetlen kezeléssel érhetjük el a lehető legoptimálisabb eredményt.

A legtermészetesebb, és mégis leglátványosabb hatásra akkor számíthatunk, ha figyelembe vesszük az esztétikai hibát kiváltó okokat, és ezek megoldására törekszünk.

Gyakori probléma, hogy az arc megereszkedése, lágy vonalainak megszűnése a szövetek lazaságából és mellette az elveszett volumen következményeiből ered.

Mi lehet ilyenkor a megoldás?

Kézenfekvő, hogy a probléma megoldása a feszítés és volumenpótlás.

ARCFESZESÍTÉS

A műtét nélküli orvosi eljárások közül rendkívül látványos és tartós eredmény érhető el a thread lifting (felszívódó szálas) technikával, vagy a szöveteket 3 mélységben, diffúzan feszesítő orvosi HIFU kezeléssel.

VOLUMENPÓTLÁS

Az arc lágy, fiatalos kontúrját biztosító szövetek mennyisége az idő múlásával jelentősen csökken, de nagyobb fogyás, bizonyos betegségek esetén is megfigyelhető, hogy az arc beesetté válik. ( Ha fényképeinket nézegetjük, addig nem tapasztalat árnyékok, gödrök, barázdák jelennek meg).

Műtét nélkül az elveszett volument pótolhatjuk hyaluronsavas, vagy Radiesse feltöltéssel. 

HIFU ÉS VOLUMENPÓTLÁS

A műtét nélküli arcfiatalítás vagy arcesztétikai korrekció egyik rendkívül hatékony kombinációja. 

Első lépésben az arcesztétikai diagnosztikának megfelelő területeken elvégezzük a HIFU KEZELÉST, majd ezt követően a volumenhiányt feltöltőanyaggal pótoljuk. 

A kezelési kombináció egyedülállóan komplexen kezeli az arcfiatalításkor megoldandó problémákat, eredménye tartós, látványos, rendkívül természetes.

( Az arc részleges, kisebb régiókat érintő kezelésénél is elmondható, hogy kombinációs kezeléssel fokozható az esztétikai eredmény )

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre