HIFU lifting és Hyaluronsavas volumenpótlás, ráncfeltöltés

Hifu és volumenpótlás

Az emúlt év  egyik legkeresettebb és legsikeresebb kezelése HIFU UTIMS orvosesztétikai kezelésünk, amelyet az arc diagnosztikáját követően részterületeken is végzünk, de az arc , nyak, dekoltázs teljes kezelésére is lehetőség van.

Nagy sikerrel alkalmazzzuk orvosi HIFU kezelésünket az arc emelésére, a bőr feszesítésére, a természetes fiatalosság hatását elérve egyetlen kezeléssel.

A kezelésről itt olvashat: HIFU UTIMS KEZELÉS

Gyakori igény az arc egységes fiatalítása.

Amikor teljes arcfiatalítás a páciens igénye, és a HIFU kezelést választjuk,   fontos elmondani , hogy bár a HIFU valódi , jelentős, természetes hatású lifting hatást biztosít, megemeli a megereszkedett arcot, csökkenti ezáltal a ráncok mélységét, elsimítja a felszínes ráncokat, élesedik az állív, fiatalodik, élesedik az elmosódott arckontúr, DE a kezelés a nagyobb volumenhiányok pótlására önmagában nem alkalmas.

Ezért már a konzultáció során is elmondjuk, hogy az ajkak fiatalítását, a mélyebb mosolygóránc hiányát , vagy akár az orca elveszett volumenét csak kiegészítő , volumenpótló kezeléssel állíthatjuk vissza, így válik a kezelés teljessé, és így érjük el a vágyott eredményt.

( Az arc részleges, kisebb régiókat érintő kezelésénél is elmondható, hogy kombinációs kezeléssel fokozható az esztétikai eredmény )

Olvasson bővebben a HYALURONSAVAS VOLUMENPÓTLÁSRÓL 

Sikeres szépülést kívánok!

dr Fercsik-Tóth Beatrix

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre