HIFU – műtét nélküli arckezelések

Hifu kezelés

A hifu kezelés az utóbbii idők egyik népszerű eljárásává vált.

Amikor az arckezeléseknél a fókuszált ultrahang 3 rétegben a bőrben microsérüléseket okoz, a szövetek öngyógyítási folyamatai segítségével feszesebb, fitalosabb lesz a bőr, a meglazultszövetek megemelkednek, az arc kontúrja helyreáll.

A kezelést HIFU UTIMS, orvosi minősítésű géppel végzem, nem csupán az arc, de a nyak, dekoltázs fiatalítására is alkalmas.

Hifu kezelés esetén a termokoagulációnak köszönhetően azonnal látható hatást is tapasztalunk, de a végleges eredmény kialakulása hónapokkal később látható, az eedmény a műtét nélküli orvosesztétikai kezelések között tartósnak számító eredményt hoz.

 A hifu kezelés előnyei

  • EGYETLEN kezeléssel érje el az eredményt
  • NINCS műtét és fájdalmas beavatkozás
  • NINCS idegen anyag bejuttatás
  • NINCS felépülési idő (azonnal folytathatóak a mindennapi tevékenységek)
  • NINCS látható nyoma az eljárásnak 
Hifu kezeles szemkornyekre porta bella vita

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre