Hyaluronsavas arcemelés és kontúrozás eredményképekkel

Img 5191 cmscrop

Gabriella Nyít napi bemutatókezelésünk modellje volt. Egy rendkívül szerény, csendes hölgyet ismertünk meg a személyében. A kezelést viszont izgatottan várta.

Esetében is, ahogy minden orvosi konzultáció során kezelési tervet állítottunk fel, majd ezután került sor Nyílt napra érkező Vendégeink „árgus” szemének kereszt tüzében a hyaluronsavas középarc- és állív kezelésre.

hyaluronsavas felöltést  követően közvetlenül készült képeken is látható volt már a változás, de Önök is tudják már, hogy a végeredmény kialakulására több hetet várni kell. 

Így Gabriellával újra találkoztunk 10 héttel a kezelése után. Elakadt a szavunk, ahogy belépett az ajtón gyönyörű mosollyal, egy csinos bőrruhában, magabiztosan. Azt hiszem ez a legfantasztikusabb ebben a munkában. Az a plusz, ami még az önbizalmat is ilyen pozitív irányba alakítja egy ilyen kezelés után. Megint bebizonyosodott, hogy ez nem „csak” egy arckezelés. 🙂

Köszönjük szépen, hogy megmutathattuk a képeket, nagyon hálásak vagyunk, hogy felvállaljátok az arcotokat, és megmutathatjuk, hogy a mértékletes, jól megtervezett kezelés ízléses változást eredményez.Minden kedves jelenlegi és leendő Vendégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján!

Kövessen minket az Instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

Instagram logo 5 2

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre