Porta Bella Vita logo

Hyaluronsavas arcfeltöltés és Cog szálas kezelés

Hyaluronsavas arcfiatalítás

Az arc megereszkedésének problémájával gyakran fordulnak hozzánk, leggyakrabban az álív elmosódását és a ráncok elmélyülését panaszolva.

Akinek hasonló problémája van, biztosan tapasztalta már a tükör előtt, hogy arcán a bőrt ujjaival  oldalra és felfelé húzva kisimultabb, fiatalosabb arcát látta viszont. Ebből az következne, hogy a megereszkedett bőrt ebbe az irányba feszítsük meg, és máris elértük a kívánt eredményt.

A probléma azonban ennél sokkal összetettebb. Ha  figyelmesen szemügyre vesszük a kérdést, akkor rá kell jönnünk, hogy a „bőrfelesleg” , amit ide-oda mozgatunk az arcunkon több okból is eredhet.

  • amikor a szövetek meglazulása okozza, akkor feszesítünk. Ilyenkor önmagában eredményes a felszívódó szálas, vagy a HIFU kezelés stb.
  • amikor a „felesleg” azért tapasztalhtó, mert csökkent a bőr alatti szövetek volumene ( elvesznek a régi ívek, a járomív „puhasága”, egyenletlenségek alakulnak ki stb.), akkor volumenpótló kezeléssel javítunk a problémán (Hyaluronsav, Radiesse)
  • amikor mind a szövetek lazasága, mind a volumenhiány tapasztalható, akkor kezeléskombinációval érhetjük el a legszebb eredményt.

A jó döntéshez elengedhetetlen a megfelelő arcdiagnosztika, és a jó stratégia.

Megfelelő választással a legtermészetesebb, mégis rendkívül látványos  eredmény érhető el, emellett így a legköltséghatékonyabb is, hiszen egy jól felépített kezelésmenet lehetővé teszi, hogy a legkevesebb beavatkozással, legkevesebb anyagfelhasználással érjük el a célunkat.

HYALURONSAVAS ARCFELTÖLTÉS, COG szálas állív feszesítéssel

Alábbi modellkezelésünk is egy alapos arcdiagnosztikával, tervezéssel kezdődött.

A végeredmény:

Hyaluronsavas arcfeltöltés kezelésen átesett hölgy

(Foto, smink: Priskin-Fabinyi Annamária)

Az állív feszesítésére Cog szálas kezelést választottunk, míg az arc volumenhiányát hyaluronsavas arcfeltöltéssel ( 3 ml Teosal hyaluronsavval) oldottuk meg, külön hangsúlyt fektetve a szem alatti terület kezelésére.

Az alábbi képek közvetlenül a kezelés előtt, és a kezelést követő héten készültek.

Hyaluronsavas arcfeltöltés előtte utána képek
Cog szálas kezelés előtte-utána képek

Köszönjük a hozzájárulást, hogy bemutathattuk a fotókat!

Bízunk benne, hogy így láthatóvá tehetjük, hogy  ezek a kezelések nem változtatják meg az arc karakteretét, hatásuk természetes,  finom, diszkrét és mégis rendkívül látványos. 

Mindenkinek sikeres, örömteli szépülést kívánok! 

dr Fercsik-Tóth Beatrix

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre