Hyaluronsavas arcformálás – beautyfication

Img 0685 cmscrop

Arcformálás hyaluronsavas feltöltéssel

Hála a mai kiváló minőségű hyaluronsavas töltőanyagcsaládoknak, és a különböző tulajdonságú (szilárdság, flexibilitás stb.) anyagoknak, már nem csak a ránctalanításra, anti-aging kezelésekre használjuk a hyaluronsavat, hanem lehetőségünk van diszkrét arcformálásra, arckontúr javítására, a nőies vagy férfias arcforma hangsúlyozására is.

Hyaluronsavas feltöltés kezelési terv

Kinga gyönyörű, rendkívül dekoratív nő. Mi zavarta mégis az arcán?    „például az erős kiálló arccsontom, mely mikor fogytam pár kg-ot, még szembetűnőbb volt. A barátaim sokszor jegyezték meg, hogy aggódnak értem, többször érdeklődtek esetleges betegségek felől.”

 Ezért „modell kezelésünk” célja a karakteresen „csontos” arckontúr lágyítása, az arc és szemkörnyék kipihentebb látványának megvalósítása, a szemöldök ívének javítása volt hyaluronsavas feltöltéssel.

Bemutató kezelésünket a Juvederm hyaluronsav különböző típusainak kombinációjával végeztük, javarészt kanültechnikával, a szükséges helyeken tűvel.

A képek a kezelés előtt, és közvetlenül a kezelés után készültek. A végleges eredmény kialakulásához több hétre van szükség, amíg az eredmény további javulását várjuk.

Img 8081

Img 8080

A videóban rövidítve megmutatjuk az arc egyik felének kezelését.

Köszönöm a bizalmat a hozzánk forduló  pácienseinknek, és köszönöm a lehetőséget , hogy modellkezelés keretében bemutathattam páciensem hozzájárulásával a róla készült képeket.

Minden Hölgynek sikeres, örömteli szépülést, az Uraknak örömteli, sármos fiatalodást kívánok! 

Kövessen minket az Instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, rövid videókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

Instagram logo 5 2

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre