Porta Bella Vita logo

Hyaluronsavas archarmonizáció férfiasan karakteresen

Img 9205 cmscrop

Férfiasan, a karakteres vonások hangsúlyozásával végeztük a 2 évvel ezelőtti kezelés frissítését  hyaluronsavval.


Vitathatatlan, hogy már itthon is sok igényes férfi választja a természetes hatású hyaluronsavas feltöltést, hogy megőrizhesse fiatalos külsejét, jó megjelenését.
Az esztétikai diagnosztika, a mértékletesség , a jó anyag és technika választás a kulcsa , hogy a kezelés ténye észrevétlen legyen, mégis látványos legyen a “fiatalodás”, és ez nem csak a kezelés után, hanem hosszú távon.
Hiszen nem csupán aktuális eredményről beszélhetünk, hanem az aging folyamatok lassításáról is!

Hyaluronsavas kezelés férfiarchoz igazítva

A kifejezetten férfi archoz igazított hyaluronsavas feltöltés a női kezelésektől eltérő szemléletet, tudást, sokszor különböző technikát igényelnek az esztétikai orvos részéről.

Fontos a férfias arányok, szögek betartása, ami a női arctól eltérő.
Így biztosítható csak a férfias, természetes hatás.

A bemutatott kezelés egy 2 évvel ezelőtti kezelés mértékletes frissítése, a cél a természetes megjelenés a karakter hangsúlyozásával, a ráncok simításával, liftinggel.

A mimikai ráncok simítására botulinum toxint alkalmaztunk, de törekedtünk a természetes eredményre, hogy finom ráncoltság maradjon a kezelt területen. 

Hyaluronsavas feltöltés hosszú távú hatása

Gyakori aggály, hogy ha egyszer belevágunk egy kezelésbe, akkor többet abbahagyni nem lehet, mert attól tartunk, hogy a hatás megszűnése után romlik az arc állapota.

Ritkán van lehetőségünk, hogy megmutassuk, hosszú távon milyen egy hyaluronsavas feltöltés eredménye, mi történik, ha felszívódik a bejuttatott hyaluronsav, de ezzel a sorozattal remélem eloszlathatjuk a tévhitet, hiszen látható, hogy kezelésről kezelésre haladva, a hyaluronsav hatásának megszűnése után sem romlik, hanem javult a megjelenés.

Ebben az esetben az évek alatt történő változást is nyomon követhetjük

A képeken látható az alakulást. 2 évente történt hyaluronsavas feltöltő kezelés, évszámok mutatják a kezelések előtt állapotot.

Mi a titka a hyaluronsavas feltöltés hosszú távú hatásának

Bár a hyaluronsav felszívódó anyag de a szöveti stimuláló hatása miatt a szövetek szerkezeti javulását okozzák, ez a hatás pedig megmarad.

Gyakran végzünk férfikezelést, ritkán mutathatjuk meg, ezért külön hála egy kedves páciensemnek, hogy hozzájárult a bemutatáshoz.

Köszönöm a bizalmat a hozzánk forduló  pácienseinknek, és köszönöm a lehetőséget , hogy  bemutathattam ezt a változást is.

Minden Hölgynek sikeres, örömteli szépülést, az Uraknak sármos fiatalodást kívánok! 

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre