Hyaluronsavas archarmonizáció frissítő kezelése

Img 8558 cmscrop

Hyaluronsavas archarmonizáció

frissítő kezelése 2 év után

Régebbi blogbejegyzéseink között részletesen megmutattuk, hogy milyen eredményt értünk el 2 évvel ezelőtt egy hyaluronsavas archarmonizáció során. (Itt olvasható az előző kezelés: hyaluronsavas arcemelés

Hyaluronsavas archarmonizáció eredményének tartóssága

Az eredmény változása az idő múlásával

Amikor archarmonizációt végzünk, a természetességre törekvés alapvető kritérium.
Ennek alapján választunk különböző tulajdonságú hyaluronsavak közül kombinációt, és a technika választása is ennek megfelelően történik.

Alapvető cél, hogy a lehető legkevesebb mennyiséggel érhessük el a legoptimálisabb eredményt, vagy viszonylag kisebb mennyiségekkel is látványos lehessen a változás.

Ebben sokszor van egy kis “csalás”, mert nem használhatunk annyi hyaluronsavat, amit a teljes harmonizáció igényelne. Mit teszünk ilyenkor? Felállítunk egy stratégiát, kiválasztjuk a fókuszt, nagyobb hangsúlyt fektetünk az eredmény és az esztétikus megjelenéshez legszükségesebb területekre.
( Ugye nem is olyan egyszerű? Az esztétikai orvosi munkának ez egy igazán izgalmas része)

Ezek mind meghatározzák az archarmonizáció UTÓÉLETÉT.
Vagyis azt, hogy hogyan változtatja az IDŐ az eredményeket.

Hyaluronsavas archarmonizáció frissítése 


A képeken mutatjuk azt is,  hol történt hyaluronsav bejutattása frissítő kezelésnél.Látható, hogy most finom, diszkrét változtatásra volt csak szükség, valóban csak frissíteni kellett az előző kezelést.

A hyaluronsavas arckezeléseknél nagy jelentősége van, milyen hyaluronsavat választunk, milyen technikát alkalmazunk, és annak különösen , hogy egységben nézzük az arcot, és a lehető legtermészetesebb változást érjünk el a lehető legkevesebb, jól megválasztott anyagkombinációval.

Még ugyanazon az arcon is minden esetben újra kell tervezni minden kezelésnél, hiszen nincsenek sablonok, mindig az aktuális kiindulási állapot alapján állítjuk fel a kezelési tervet.

A mértékletes archarmonizáció fenntartása

Megnézhetjük, hogy a 2019-es kiinduláshoz képest hogy állt helyre az arc harmóniája, a fiatal vonások, milyen természetes a hatás a frissítő kezelés után is.


Ebben az esetben az alap kezelésnél (2019) is a Restylane termékcsalád különböző anyagainak kombinációjával dolgoztunk, és a frissítő kezelés is Restylane-nel történt, de az előzőtől teljesen eltérő kombinációval, hiszen a kezelés célja, a kezelendő okok is különbözőek voltak.

 

Mi alapján választunk anyagot , technikát?


Erre nem lehet röviden válaszolni.
Az esztétikai orvoslás specialitásait , kifejezetten ezzel a témakörrel foglalkozó világkongresszusokon, vilagszerte elismert trénerek speciális oktatásain sajátíthatjuk el sok-sok év alatt. Ebből és a tapasztalataiból alakítja ki mindenki a saját “módszerét”.


Mitől függ az eredmény tartóssága?


Ez nagymértékben függ a páciens életmódjától, szépségápolási szokásaitól is a hyaluronsav és a technika mellett.
Gyönyörű páciensünk kozmetikus, és professzionális munkáját saját arca is tükrözi, hiszen a megfelelő kozmetikai kezelések, a tökéletes bőrápolás is elengedhetetlen az eredmény megtartásához.

Köszönöm a bizalmat a hozzánk forduló  pácienseinknek, és köszönöm a lehetőséget , hogy modellkezelés keretében bemutathattam páciensem hozzájárulásával a róla készült képeket.

Minden Hölgynek sikeres, örömteli szépülést, az Uraknak sármos fiatalodást kívánok! 

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre