Hyaluronsavas archarmonizáció torzítások nélkül

Hyaluronsavas arckezeléssel harmonizálunk , vagy deformálunk?

Esztétikai kezeléseket végző kollégáim nevében is bizton állíthatom, hogy számunkra a szövetek túltöltésével, természetellenes átformálásával járó deformáló egyenarc kezelés nem opció.

Az archarmonizáció célja minden esetben az esztétikus, harmonikus megjelenés. Ezért nagyon sok háttér tudás, tanulás kell ahhoz, hogy orvosod ezt a kezelés elvégezhető legyen.

Nem sorolhatjuk az archarmonizáló kezelések közé azokat a töltéseket, amik sokszor a természetes megjelenéssel, arányokkal szembe mennek, és alapvetően az arc deformálását érik el, teszik férfias megjelenésűvé a lágyabb kontúrú női arcot, vagy nőiesítik a férfias vonásokat.

A social media sokat árt, amikor „tökéletes” női egyenarcok, pengeéles női állívek , természetellenesen formájú ajkak jönnek szembe a fotókon, de ne dőlj be annak, hogy ez akár tartósan olyan tud maradni, és annak se, hogy az életben ezt a fajta tucat „tökéletességet” látják szépnek az emberek. Tudta, hogy egy nagy kutatásban leírták, hogy pl. a tökéletesen szimmetrikus arcot az emberek kevésbé vonzónak találnak?

Az  archarmonizáció személyre szabottan a páciensről  szól, nem a trendekről, nem az évekig sok bosszúságot okozó deformálódásokról.

Leggyakrabban hyaluronsavval, vagy hyaluronsav és botulinum toxin kombinációval végezzük.

A harmonizáció sikerének titka az alapos vizsgálat és tervezés. Megnézzük, megtapintjuk, megtervezzük, elmondjuk a javaslatot, megválaszoljuk a felmerülő kérdéseket, és ha minden optimális, már „csak” az orvosi kezelés van hátra.

Végezhetjük egy ülésben, választhatjuk az alapozás majd fokozás felépítést, használhatunk különböző technikákat, különböző engedélyezett anyagokat, de egy biztos, hogy az esztétikai orvosi kezelés célja és eredménye nem a deformálás lesz.

Nem fordulhat elő, hogy az állív élesítgetése, vagy az orr-ajak barázda töltése/túltöltése zajlik, amikor az alap probléma kezelése elmarad.

Ha az a cél, hogy megőrizzük egyéni megjelenést, évekig örömöt okozzon egy ízléses eredmény , és a szükséges orvosi biztonság is szempont, akkor muszáj tudatosan választani, készülni egy ilyen kezelésre, olyan ORVOST választani, akivel szemben megvan a bizalom.

Az archarmonizáció

A selfie a kezelés előtti állapotot mutatja.

20220522 100956

Első lépéskét a mimikai ráncok botulinum toxin kezelését terveztük és végeztük el.

Következő lépés a hyaluronsavas harmonizáció volt, a volumenhiányok pótlásával, az arányok optimalizálásával, a kontúrok javításával.

  

Hyaluronsavas archarmonizáció  eredménye

A botulinum toxin simította a  mimikai ráncokat.

Elvégeztük a hyaluronsavas harmonizációt, ennek a képeit mutatjuk. Hetek kellenek a kezeléseket követően, amíg az eredmény kiteljesedik. ( lejjebb mutatjuk)

Hyaluronsavas kezelés előtt és közvetlenül a kezelés után

Hetek kellenek, amíg a végleges eredmény kialakul, fokozva az eredményt. ( meg fogjuk mutatni)

Megelőzően botulinum toxin kezelés történt a mimikai ráncok simítására.

A kezelés

A hyaluronsavas arc és ajak feltöltéshez 4,5 ml Juvederm hyaluronsavat használtunk.

Az arc megereszkedését javítottuk, korrigáltuk a szélesebb, beesett állat, a fiatalosabb arckontúr helyreállítását végeztük, diszkrét ajakkorrekcióval kiegészítve.

Későbbiekben már kis mennyiségű hyaluronsav felhasználásával fokozhatjuk az eredményt úgy, hogy elkerüljük a túltöltést , torzítást, a természetes eredmény és az arc egyedi megjelenésének  megtartása érdekében.

A kezelés eredményének kiteljesedése

A kezelések előtti selfiet, és a kezeléseket követően 2 hónap után készült szabadtéri fotókat mutatjuk, ahogy a rendelőn kívüli életben is látható. 

Köszönjük, hogy bemutathattuk a kezelés fényképeit! 

Blogjaink között több kezelés leírása és bemutatása is megtalálható.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre