Porta Bella Vita logo

Hyaluronsavas feltöltés férfiasan

Img 0183 2 cmscrop

Gyakran végezzük, ritkán mutathatjuk meg, ezért külön hála, hogy most megtehettük.

Nagyon hálás vagyok, hogy megmutathatom egy kedves páciensem arcát és kezelését.
Vitathatatlan, hogy már itthon is sok igényes férfi választja a természetes hatású kezeléseket, hogy megőrizhesse fiatalos külsejét, jó megjelenését. Mi is nagy számban végezzük a kifejezetten férfi archoz igazított arckezeléseket, amik a női kezelésektől eltérô szemléletet, tudást, sokszor különböző technikát igényel, mégis keveset beszélünk róla, és csak nagyon ritkán mutatunk férfiarcokat. .
Ezért is köszönöm a lehetőséget! 

Arra is ritkán van lehetőségünk, hogy megmutassuk, hosszú távon milyen egy hyaluronsavas feltöltés eredménye, mi történik, ha felszívódik a hyaluronsav. Most ezt is megmutatjuk.


A bemutatott kezelésnél, amit két éve egy hasonló kombináció előzött meg, ismét az abszolút természetes hatás feltétlen megtartása mellett a férfias, karakteres kontúrok helyreállítása, az elveszett volumenek diszkrét pótlása volt a cél.

A kezeléshez a Juvederm hyaluronsav 3 különböző anyagát használtuk, összesen 3 ml-t. A teljes hatás kialakulásához több hetet kell várnunk.Az orvosesztétikai kezelések után az idő nekünk dolgozik ( végre), és az eredmény kiteljesedéséhez idő kell. A mértékletesség alapján csak akkor mérlegeljük, szeretnénk-e további változást

A Juvederm hyaluronsavcsalád termékeivel végeztük a kezelést, a cél a karakteres férfiarc kontúrjainak helyreállítása volt, nagyon nagy hangsúlyt kapott a természetes megjelenés. 
A mimikai ráncok simítása Dysporttal történt.

Hyaluronsavas feltöltés férfiasan 

A képek a kezelés előtt, és a kezelés eredményének kiteljesedése után készültek. 

A középarc ás az alsó arcfél karakteres kontúrozását és a volumenek pótlását végeztük hyaluronsavval, az erőteljes mimikai ráncok simítása botulinum toxinnal történt.

Img 2437 2a

A hyaluronsavas feltöltést a szemöldök közötti és homlokráncok simításával egészítettük ki.

Mennyi ideig tart a hyaluronsavas feltöltés hatása

A hyaluronsav

A hyaluronsav felszívódó anyag, a felszívódásának ideje számtalan dologtól függ, az anyag tulajdonságaitól, a páciens szervezetének működésétől( beleértve az életmódot is), attól is, hogy a hyaluronsavas feltöltés az arc mennyire mozgó részében van. 

A szöveti stimuláció

A bejuttatott hyaluronsav stimuláló hatása miatt a szövetek szerkezeti javulását okozzák, ez a hatás megmarad.

Így összességében a hyaluronsavas feltöltésnek van egy hatása ami a hyaluronsav felszívódásával megszűnik ( 6-18 hó) és van egy tartós pozitív hatása.

Általában az arcfeltöltések eredményének szintentartása évente, másfél évente történő frissítéssel történik.

Mi történik az arccal ha felszívódik a hyaluronsav 

Gyakori kérdés, hogy ha felszívódik a hyaluronsav, rosszabb lesz-e az arc, mint a kezelés előtt. Határozottan nem, sőt..

A képen a hyaluronsavas feltöltés előtti, és a kezelés után 2 évvel későbbi állapot látszik. A hyaluronsav teljesen felszívódott, de szöveti stimuláló hatása miatt az arc feszesebb, tömörebb maradt, a lifting hatás nem szűnt meg teljesen.

Hyaluronsavas feltöltés eredményének megtartása, frissítés 

1.kép: 2 éve, kezelések előtt

2. kép: 2 évvel az első hyaluronsavas kezelés után

3. kép: a hyaluronsavas feltöltés frissítésének eredmény most

Köszönjük, hogy bemutathattuk a képeket. Bízom benne, hogy megmutathattuk, hogy mértékletes kezeléssel ízléses, természetes változást tudunk elérni. 

Minden Hölgynek sikeres, örömteli szépülést, az Uraknak örömteli, sármos fiatalodást kívánok! 

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre