Porta Bella Vita logo

Hyaluronsavas kontúrozás és lifting

Img 7716 cmscrop

Az orvosi hyaluronsavas feltöltések ma már szinte végtelen lehetőséget adnak az arc formálására.

Akár az idővel megjelenő volumenvesztés/megereszkedés/ráncosodás megoldására, akár az arc kontúrjainak hangsúlyozására/javításra, vagy az arc harmóniájának visszaállítására vagy kiemelésére használhatjuk.

 A természetes, mégis látványos eredményhez rendkívül fontos a megfelelő minőségű és mennyiségű hyaluronsav használata, és elsősorban a megfelelő tervezés.

  • Nagyon fontos, hogy egy fajta hyaluronsavval nem lehet egyszerre a kontúrt javítani, az elveszett volument pótolni, lifting hatást elérni. Ezért a hyaluronsav gyártói különböző keménységű, rugalmasságú, vízmegkötő képességű anyagokat állítanak elő, ezzel válik lehetővé, hogy az anyagok megfelelő kombinációjával a kívánt hatást érjük el az arc vonásainak eltorzulása nélkül.
  • Hasonlóképpen fontos kérdés, hogy az optimális eredményhez optimális mennyiségű hyaluronsavra van szükség. Nyilvánvaló, hogy 1 milliliter felhasználásával gyönyörű ajakvolumenizálást végezhetünk, de egy megereszkedett arc teljes fiatalításhoz ez a mennyiség elégtelen.

Kezelési terv

„Modellünk” arca alapvetően is gyönyörű volt.

 Az arc fiatalos, vidám megjelenését terveztük helyreállítani a korral megjelenő diszkrét jelek elsimításával, az arc kontúrjának helyreállításával. 

A fáradt tekintet megszüntetését a szem alatti árok feltöltésével és a szemöldök hyaluronsavas megemelésével, a  szemkörnyék hyaluronsavas simításával terveztük.

A szomorúságot sugalló, volumenvesztett ajkak kezelésére ajakfeltöltést választottunk.

Hyaluronsavas feltöltés

 

A kezeléshez a tartós hatású Juvederm Voluma, Volift és Volbella hyaluronsavakat használtuk. 

Állív kontúrozás Cog szállal 

Az állív élesítését 4 Cog szállal fokoztuk.

( Megjegyzem, hogy az állív élesítését hyaluronsavval is rendkívül látványosan el tudjuk végezni, hogy mikor melyik kezelést választjuk, az az arcdiagnosztikai-tervezési szakaszban dől el.

A bemutató kezelés esetében a Cog szálas kezeléssel való kiegészítés volt a célravezető)

 A kezelést megelőző állapot és a célok:

Img 7718
Img 7726

A kezelés menete

Az  arc, a szemöldök, az ajak hyaluronsavas kezeléséhez összesen 4 milliliter Juvederm hyaluronsavat használtunk. Az állív élesítését oldalanként 2 Cog felszívódó szállal végeztük el.

A kezelést 2 alkalomra osztottuk.

Hyaluronsavas kezelés eredménye

 Ha megnézzük a képet, talán nincs is mit hozzáfűzni. A szép még szebb lett, fiatalos vonásai helyreálltak, tekintete kinyílt, a fáradtságot „leradíroztuk” az arcról.

Összességében fiatalosabb, természetes vonásait állítottuk helyre.

Img 0387

Köszönöm a bizalmat a hozzánk forduló  pácienseinknek, és köszönöm a lehetőséget , hogy modellkezelés keretében bemutathattam páciensem hozzájárulásával a róla készült képeket.

Minden Hölgynek sikeres, örömteli szépülést, az Uraknak örömteli, sármos fiatalodást kívánok! 

 

Kövessen minket az Instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

Instagram logo 5

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre