Porta Bella Vita logo

Hyaluronsavas lifting és arckontúrozás

Img 5026 cmscrop

Amikor hyaluronsavval csak visszaállítani szeretnénk az arc kontúrjait, megereszkedését, akkor az idővel ( vagy nagyobb fogyást követően) kialakuló szerkezeti változásokat javítjuk anélkül, hogy megváltoztatnánk az arc arányait, “csak” a néhány évvel fiatalabb megjelenés elérésére törekszünk.

Természetesen ilyenkor is lehet javítani esetleges asszimmetrián, vagy picit “csalni” ha szükséges pl. az állon stb. .

hyaluronsavas arcfeltöltésnél a természetes eredmény és jó ízlés határán belüli változás mértéke is nagyon eltérő lehet, a mértéket nagyon is meghatározza a felhasználható hyaluronsav mennyisége, amit sokszor több alkalommal, építkezve juttatunk be.

Ilyenkor nagyon fontos a türelem, mert az eredményhez idő kell, és a mértékletességet akkor tudjuk csak biztosítani, ha nem töltjük túl az arcot csak azért, hogy azonnal látható legyen az a változás, amit célul tűztünk ki. 

Az alábbi képekkel ezt is be szeretnénk mutatni, hogy fokozatosan teljesedik ki a hyaluronsavas feltöltések eredménye, és az igazán természetes hatáshoz több hyaluronsavra nem volt szükség.

Hyaluronsavas lifting kezelés után

Ennél a kezelésnél az arc emelését, a fiatalos kontúrok helyreállítása volt a cél, fontos szempont volt a természetes eredmény.

Összesen 4 ml hyaluronsavat használtunk fel az arc , állív, ajak kezeléséhez.

Ezek a képek közvetlenül a kezelés előtt és után készültek.

A hyaluronsavas feltöltést követően azonnal látható változás, de az eredmény kiteljesedéséhez hetekre van szükség.Ezután dönthetünk arról, hogy a változás mértéke elégséges-e, vagy tovább építkezve fokozzuk az elért eredményt. A mértékletességet viszont sosem szabad elfelejteni .

Hyaluronsavas lifting után az idő nekünk dolgozik

Ezek a képek a kezelés előtt, és a kezelés után 2 héttel készültek:

 A kezelést követően az arc napról napra fiatalosabb, kisimultabb, kipihentebb lesz, lyenkor az idő nekünk dolgozik.
A hyaluronsavas feltöltések eredménye szépen látszik közvetlenül a kezelés után is, de a kiteljesedéséhez idő kell.

 

Hyaluronsavas lifting és kontúrozás végleges eredménye 

Ezeken a képeken összehasonlíthatjuk a kezdeti állapotot a végleges eredménnyel, amit egy leheletnyi sminkkel egészítettünk ki. 

Hyaluronsavas lifting és kontúrozás vélemény

Ami pedig  a legfontosabb minden kezelés értékelésénél,  a pácienseink véleménye, elégedettsége.

Ági ezt az üzenetet küldte nekünk az utolsó képek készítése után:

” Sziasztok, szeretném megköszönni Nektek a tegnapi napot, nagyon jól éreztem magam a fotózáson! Harmadszor lehettem a modelletek és ezúttal is ugyanolyan boldogan álltam a kamera elé nálatok, mint az elmúlt évek során. Ez a kezelés más volt mint a többi és már közben láttam, hogyan nyeri vissza az arcom az eredeti kontúrjait. Ha a tükörbe nézek úgy érzem, hogy a test és az örökifjú lélek, aki benne lakik összhangban van egymással. 									</td>
								</tr>
														</tbody>
													<tbody class=

Köszönjük, hogy bemutathattuk a képeket. Bízom benne, hogy megmutathattuk, hogy mértékletes kezeléssel ízléses, természetes változást tudunk elérni. 

Minden Hölgynek sikeres, örömteli szépülést, az Uraknak örömteli, sármos fiatalodást kívánok! 

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre