Hyaluronsavas masculinizáció

Img 8829 cmscrop

Hyaluronsvas arckezelés férfiaknak

A mértékletes, természetes hatású kezeléseket egyre nagyobb számban végezzük, külsejükre is igényes férfi pácienseink körében.
Szó sincs arról, hogy a hyaluronsavas kezelések csak a nők kiváltsága, vagy csak arcfiatalításra való! Lehetőség van korrekciókra, asszimmetria kezelésekre, az elveszett volumenpótlásra, emelésre, mindenkinek a saját arcához igazítva.

A férfiasan karakteres vonások erősödése a hyaluronsavas masculinizáció során az elvárható eredmény, mindez természetes hatással. 

A férfias vonások erősítése hyaluronsavval

A férfi arc kezelése más szemléletet, fontos szabályok betartását követeli meg az esztétikai orvostól.

Sokszor 1-2 mm eltérés is képes megváltoztatni az eredményt, és átfordulhatna az arc megjelenése akár nőies irányba. A jó tervezés , alaposság elengedhetetlen ugyanúgy, mint az optimális anyagkombináció megválasztása.

Az alábbi kezelés egy Juvederm hyauronsav kombinációval végzett hyaluronsavas masculinizáció eredménye.

A képek a kezelés előtt és a kezelést követő 2. héten készültek. 

A hyaluornsavas férfi arckezelés menete

A  férfi és a női kezelések között a jelentős különbség a tervezésben, ennek megfelelő kivitelezésben és az anyagválasztásban van. 

Az eljárás egyébként teljesen megegyező, tűvel és kanüllel juttatjuk be a hyaluronsavat, egymásra rétegezve őket, az elérni kívánt eredménynek megfelelően. 

Sablonok nincsenek, csak iránymutatások, minden esetben a páciens arcához igazodik a kezelés. 

Ebben az esetben, az arcnak ezeket a területeit kezeltük:

Köszönöm a bizalmat a hozzánk forduló  pácienseinknek, és köszönöm a lehetőséget , hogy bemutathattam ezt a változást is.

Minden Hölgynek sikeres, örömteli szépülést, az Uraknak sármos fiatalodást kívánok! 

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre