Porta Bella Vita logo

Hyaluronsavas volumenpótlás , ránctalanítás botox kezeléssel

Img 9007 cmscrop

Erika bemutatókezelésünkre azért jelentkezett, mert -mint fogalmaz-, arca már nem tükrözi azt a fiatalosságot, ami őt belül jellemzi. Arcának külső megjelenése már nem állt összhangban egyéniségével., mint mondta, az „elmászott itt-ott”, ráncok jöttek elő.

A személyes találkozásnál jól látszott, hogy apró változtatások elégségesek ahhoz, hogy Erika arcának természetességét megőrizve radírozzunk le az évek nyomaiból.

A cél az volt, hogy

  • finomítsuk a mimikai izmok okozta ráncokat botox kezeléssel (szarkalábak, homlok, mérgesránc),anélkül, hogy természetellenesen feszessé váljanak
  • a szemet fáradtabbnak mutató szem alatti árkot simítsuk,
  • az alsó arcfél volumenhiányát, ráncoltságát, „gyűrődéseit” csökkentsük hyaluronsavas feltöltéssel
  • az állív fiatalos V vonalát közelítsük, az állcsúcs pozícióját helyreállítsuk
  • az elvékonyodott ajak volumenét diszkréten korrigáljuk

Talán a felsorolásból is érezhető a cél, hogy nem túlzásokra törekedtünk, nem volt szándékunkban (és ezzel Erikával is egyetértettünk) minden ráncocskát eltüntetni, az arcot, ajkat természetellenesen túlfeszíteni, csupán visszaállítani régebbi állapotát….és persze azt sem a 20 éves kori helyztebe.

Meggyőződésünk, hogy minden esztétikai kezelés akkor természetes, ha maga után hagy valami kis apró természetes „tökéletlenséget”, mint egy diszkrét ránc, apró, régebben is meglévő asszimetria.

A legfontosabb pedig minden esetben, hogy a változás és annak mértéke igazodjon a páciens személyiségéhez, hogy örömmel, elégedetten „viselhesse” a változást. 

Az alábbi képek a kezelések megkezdése előtt, és azt követően készültek.

Hyaluronsavas volumenkorrekcio

Szemkörnyék

 A hosszan elnyúló, lefelé irányuló szemkörnyéki ráncok, szarkalábak botox kezelését követően jelentősen simultak, nyugalomban nem láthatóak,  de nevetéskor diszkréten mozdul az izom és  ráncolódik a bőr, megőrizve a természetes hatást, nem vált mimikaszegénnyé a terület.

A szem alatti árok volumenhiánya miatt egy „lépcső” alakult ki az alsó szemhéj és az arc között, fáradtnak mutatva a tekintetet. Hyaluronsavas feltöltéssel orvosoltuk.

Szem alatti aroktoltes e botox

Az alsó arcfél és az áll is veszít az idővel volumenéből. ugyanúgy mint az ajkak.

Hyaluronsavas volumenpótlással az állívet élesítettük, diszkréten visszaállítottuk az állcsúcs és az ajak volumenét, a ráncokat simítottuk.

Ajak all es alliv

Bízom abban, hogy megmutathattuk, hogy mértéktartó kezelésekkel szép eredmények érhetőek el, amik segíthetnek, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben anélkül, hogy vonásaink megváltoznának.

Köszönjük Erikának, hogy vállalkozott bemutató kezelésünkre, hogy megmutathassuk a változást.

A végeredmény pedig magáért beszél. ( Fotó Studio 2.0 )

9097 93 masolat

Sikeres, örömteli szépülést kívánok Önnek is!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre