Porta Bella Vita logo

Ilyen volt a mi évünk

Img 9609 cmscrop

Ha visszatekintünk, az emlékek mosolyt csalnak mindegyikünk arcára… Nincs közülünk olyan, aki ne gondolva szívesen vissza erre a csodálatos évre. Kaptunk ismét számtalan elégedett mosolyt, ölelést, örömkönyneket, nagyon sokat nevettünk, terveztünk, megvalósítottuk, tanultunk, bővültünk, és közben minden egyes nap szenvedéllyel tettük a dolgukat. Csak így érdemes. Megszámlálhatatlan Orvosesztétikai és Medicalkozmetikai kezelés után, 2019-re is éppen csak ennyit kívánunk, hogy Önökkel együtt Önöknek köszönve az egész éves bizalmat zárhassuk majd ezt az évet is.

Szeretettel várja Önt 2019-ben is a Porta Bella Vita csapata

Addig is minden kedves jelenlegi és leendő vendégünknek csodálatos, boldogságban, egészségben eltöltött, eredményes, sikeres Újévet kívánunk!

Kövessenek minket az Instagramon is

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen  minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

Instagram logo 5 3

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre