IMAGE Designer Peelingek a csodás bőrért

Beautiful girl 2003647 1920 cmscrop

Az őszi kollekció

 

Hölgyeim! Indul a szezon! Bőrmegújításra fel!


A ragyogó napfényes időszakok után következzen a ragyogóan üde bőr felfrissülésének időszaka!Ahogy az évszak pompázatos, sokszínű színvilágát csodáljuk az elmúlás is eszünkbe jut. Legtöbbünknek azonban tükörbe nézve vannak bőrhibáink, amiknek elmúlásáról szívesen
ábrándozunk. Eljött a cselekvés ideje, hiszen az Image designer peelingjeivel ezen zavaró problémák látványosan orvosolhatók!


A változatos gyümölcsenzimeket tartalmazó IMAGE designer peelingek úgy alkalmazkodnak bőrünkhöz, mint a coutur ruhák! Egyedileg, személyre szabottan. Tegyük szívünkre a kezünket, ugyan melyik nőtársunk ne vágyna a csodásan friss káprázatos bőr eleganciájára?

Tervezzük meg együtt a a bőrödhöz leginkább illő designer peeling kollekciódat! Jól fog állni, és imádni fogod a bőrminőségjavító gyümölcskivonatok erejét.

Amennyiben a ráncaid zavarnak kedves miss Wrinkle, akkor jelentős feszesítésben, és fiatalításban lesz részed! Ha az acnék bántanak kedves miss Perfection Lift, nem fogsz csalódni a kezelés gyulladáscsökkentő, felületmegújító hatásában. Ne feledkezzünk meg kedves miss Lightening Lift-ről sem, Te pedig elégedett leszel a peeling bőrszínkiegyenlítő, halványító, fehérítő hatásával.

Amit garantátaltan mindannyian megtapasztalhattok a fent említetteken kívül, hogy azonnal javulni fog bőrötök textúrája,a végeredmény pedig a tiszta egészséges, feltöltött, ragyogó bőr!


Nem lesz más dolgotok, mint büszkén viselni megújult, felfrissült bőrötok eleganciáját, és megőrizni azt az utóáplásra kapott Image termékekkel.

…. És ne feledjétek az igényes nő jelszava:” Age later”, azaz: Öregedj Később!

Várunk Téged is szeretettel!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre