Porta Bella Vita logo

IMAGE Skincare IV. Nemzetközi továbbképzés

Img 2129 cmscrop

A nagy utazás

Az Image Skincare család exkluzív nemzetközi továbbképzésén vehettem részt Egerszalókon, ahol egzotikus környezetben több kultúra izgalmas találkozásának voltam tanúja. Fantasztikus volt látni, hogy az Image termékek iránti elkötelezettség és szeretet hogyan hozott össze akár egymásnak ismeretlen szakértőket is, akik azonnal megtalálták egymással a közös hangot. Az „öregedj később” filozófiáját magáénak valló szakemberek láthatatlan köteléke érezhető pozitív energiával töltötte be a mesés Shiraz Hotelt, ahol egymást érték az inspiráló és segítő prezentációk.

Amerikából az anyacégtől értekezett előadó, Dawn elbűvölő kedvességgel, magas színvonalú, meggyőző szakmai felkészültséggel adta át tudását, hogy ma már – mi is magabiztosan tudjuk Önöknek, Nektek átnyújtani a leginnovatívabb protokollokat. Azon nyomban a designer peelingek rajongója lettem, melyek széles repertoárban kínálják a problémamegoldó eljárásokat és azon kaptam a gondolataimat, hogy az esti wellness helyett úgy kezelnék….

Dr. Fercsik – Tóth Beatrix előadása lenyűgözte a nagyszámú szakmai közönséget, aki hasznos tudást adott át az orvosesztétika és a medicalkozmetika együttműködéséről, a kezeléskombinációkban rejlő lehetőségekről és szakmai fortélyokról, ezzel is segítve még színvonalasabb minőségi munkájukat. A kivetítőn pedig a megdöbbentően (figyeltem a reakciókat) természetes, káprázatos eredmények esztétikai élményt nyújtottak, és reményt adtak…Érezhető volt a feltétlen bizalom és megható volt látni, ahogy kinyíltak és az egyre jobban megfogalmazott kérdések valósággal záporoztak, záporoztak… A téma kimeríthetetlen, az idő viszont beszabályozza az életünket.

„Öregedj később!”

 

Az Image erre is gondol, már csak ezért is tökéletes választás. Sok sikeres, gyönyörű vendégtől hallom, hogy bárcsak több időnk lenne magunkra. Az Image hatóanyagai olyan koncentráltak, hogy akár 30-50 perces kezelésekkel tudunk a bőrnek úgy mindent megadni, hogy ne legyen más dolga, mint SPA élményként befogadni és ragyogva üdvözölni a bókokat. Megtisztelő volt megtapasztalni ezt az élményt, megerősítve abban a hitemben, hogy:

Az Image segít a felszínre hozni, tökéletesebbé tenni a saját imázsod!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre